[TRANS] 14.06.16 C-JeS lansează o poziție oficială cu privire la informațiile conform cărora s-a renunțat la acuzații – Textul integral/C-JeS’s released official statement following report of dropping of charges – Full text

 [RO TRANS] Partea lui Park Yuchun „Renunțarea la acuzații? Defăimarea suferită este fatală… Îi vom demonstra nevinovăția”/Park Yuchun’s side “Withdrawal of charges? Underwent fatal defamation…Will prove his acquittal”

 photo 151_zpsij36lmkw.png 

[RO TRANS]

▼Poziția oficială a C-JeS, textul integral:

Dorim să vă facem cunoscută poziția noastră cu privire la știrea potrivit căreia s-a renunțat la acuzațiile aduse la adresa lui Park Yuchun.

Poliția nu i-a transmis lui Park Yuchun detalii cu privire la acuzațiile oficiale aduse împotriva lui și nici detalii cu privire la o eventuală renunțare la aceste acuzații.

Așa cum v-am informat ieri despre poziția noastră, acuzațiile s-au bazat pe unele afirmații unilaterale care nu s-au dovedit a fi autentice. După cum am spus în mod repetat, aceasta e o situație în care Park Yuchun a fost eliberat de suspiciune și a suferit o defăimare fatală din cauza relatărilor pripite.

Simplu, știrea privind renunțarea la acuzații trebuie întâi să fie confirmată, dar considerăm că lucrurile se vor clarifica din acest moment prin intermediul investigației poliției, datorită modului în care am contracarat informațiile false și a detaliilor care dovedesc nevinovăția lui Park Yuchun.

Încă o dată, până în momentul în care sunt date publicității rezultatele investigației poliției, dorim să vă solicităm cu toată convingerea să vă abțineți de la relatarea unor supoziții nefondate cu privire la afirmațiile unilaterale lipsite de confirmarea veridicității.

Vă mulțumim.

Source: My Daily via Naver
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice possitare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s