[RO TRANS] 14.06.16 C-JeS publică declarația oficială cu privire la defăimarea lui Park Yuchun (traducerea integrală)/C-jes releases official statement regarding Park Yoo-chun (Full Translation)

 photo 150_zps5ay1n0ek.jpg

(Singles)

 

Mai jos e reproducerea integrală a poziției oficiale a C-jes Entertainment, cu privire la acuzațiile aduse la adresa lui Park Yoo-chun, membrul trupei JYJ.

Bună ziua,

Suntem C-JeS Entertainment.

Agenția noastră dorește să clarifice modul în care unii reporteri relatează cazul lui Park Yoo-chun, multe articole fiind scrise în baza unor surse neverificate sau în baza unor speculații.

Știrea de luni noaptea, difuzată de JTBC, e un reportaj care nu a fost bazat pe date oficiale din partea poliției și este un act de defăimare la adresa lui Park.

Nu a fost confirmată autenticitatea acuzațiilor aduse la adresa lui Park. Mai multe instituții de presă prezintă cazul de parcă deja s-ar fi demonstrat autenticitatea acuzațiilor. Aceste știri sunt departe de adevăr și sunt la rândul lor acte de defăimare.

Mai mult, distribuirea online a informațiilor false sau a zvonurilor va fi tratată în cel mai serios mod, conform legilor care reglementează calomnia.

Park Yoo-chun nu a primit detalii oficiale cu privire la acest caz și va coopera fără reticență cu investigatorii, până în momentul în care va fi chemat la poliție. Vă rugăm să vă abțineți de la a face acuzații false bazate pe unele declarații unilaterale, până în momentul în care poliția va publica raportul său.

Vă mulțumim.

Source: Kpop Herald
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice possitare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s