[RO TRANS] 13.06.16 Poziția oficială a C-JeS cu privire la acuzațiile aduse la adresa lui Park Yuchun/C-JeS’s official position on accusations against Park Yuchun

[Situația pe scurt] A apărut un reportaj TV la jTBC despre faptul că Park Yuchun ar fi agresat sexual o ospătăriță, în data de 3 iunie 2016.

*

Mai jos e traducerea declarației date de C-JeS și publicată în Sports Chosun:

[TRANS] Partea lui Park Yuchun: „Acuzațiile de agresiune sexuală sunt nemotivate și nefondate.. șantaj/Park Yuchun’s side “The accusations of sexual assault are groundless & unfounded…one-sided blackmail”

 photo 149_zpswrqfajqg.png 

▶ Poziția oficială a C-JeS:

Având în vedere reportajul publicat, dorim să vă prezentăm poziția noastră cu privire la acuzațiile aduse la adresa lui Park Yuchun. Acuzațiile prezentate (în reportaj) sunt acuzații unilaterale, bazate pe informații false, iar din acest moment vor fi clarificate prin intermediul investigației poliției. Nu vom ceda șantajului malițios care solicită o sumă de bani pentru a renunța la acuzații. Prin urmare, Park Yuchun promite să se implice în investigație, pentru a dezvălui adevărul.

În plus, referitor la acest caz, încă nu am primit din partea poliției o notificare prin care să ni se aducă la cunoștință faptul că s-a depus o plângere împotriva lui.

Mai mult, dorim să vă solicităm să fiți precauți cu privire la reportajele care prezintă informații neconfirmate cu privire la speculațiile pripite și la adevărurile din acest caz, până la finalizarea investigației, deoarece reputația lui a fost deja serios atinsă de publicarea acuzațiilor respective.

Source: Sports Chosun
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s