[TRANS] 11.06.16 XIA Junsu ii mentioneza pe colegii sai din JYJ, Kim Jaejoong si Park Yuchun, la conferinta de presa pentru “2016 XIA 5th ASIA TOUR CONCERT IN SEOUL”/ XIA Junsu mentions JYJ members Kim Jaejoong & Park Yuchun at his 2016 XIA 5th ASIA TOUR CONCERT IN SEOUL press conference

 photo 201606111723411134_1.jpgoriginal_zpsiutf9pg8.jpgInaintea concertului sau ‘2016 XIA 5th ASIA TOUR CONCERT IN SEOUL’, desfasurat la Olympic Park’s Gymnasium Arena in Seul in dupa-amiaza zilei de 11 iunie, XIA Junsu(Kim Junsu) a sustinut o conferinta de presa.

La evenimentul media, Kim Junsu a vorbit despre mesajele de incurajare pe care le-a primit de la colegii sai din JYJ, Kim Jaejoong si Park Yuchun, care acum isi indeplinesc stagiul militar. Kim Junsu a spus: “Colegii mei au trimis un aranajament floral la concertul de azi si prin acest gest am simtit multa incurajare din partea lor. Nu am vorbit cu Jaejoongie-hyung la telefon in aceasta saptamana, deoarece este la o unitate militara acum, dar cred ca sigur ma sprijina de acolo.”

Continuand, a spus:  “Yuchunnie m-a sunat acum vreo doua zile si mi-a spus ‘Vreau sa vin la concertul tau cu orice pret’.”

Intre timp, concertele lui Kim Junsu in Seul, in cadrul turneului sau asiatic, au loc la Olympic Park’s Gymnasium Arena, in 11 si 12 iunie. Va prezenta 17 cantece live, atat din cel mai recent album al sau, “XIGNATURE”, cat si din albumele sale anterioare.

Source: Star Seoul TV
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s