[ȘTIRE/NEWS] 11.06.16 Junsu de la JYJ promite să răsplătească dragostea fanilor cu albume necompromise/JYJ’s Junsu vows to reward fans’ love with uncompromised album

De Chung Joo-won

SEOUL, 11 iunie (Yonhap) — Junsu, din trupa sud-coreeană JYJ, a spus sâmbătă că nu se teme să meargă împotriva curentelor industriei K-pop, din moment ce realizarea unui album unic e singura modalitate de a se ridica la nivelul sprijinului primit din partea fanilor.

“De fiecare dată când lansez un album, încerc să mă distanțez de albumele precedente și evit să revin cu piese similare, dar puțin diferite” a spus el, în cadrul unei conferințe de presă dedicată celui de-al patrulea album complet, ”XIGNATURE”.

“Prezentarea unui nou spectacol cu produse noi e calea mea de a aprecia persoanele care vin să mă vadă de fiecare dată (când lansez ceva nou)”, a continuat cântărețul, cunoscut cu numele real Kim Jun-su și cu numele de scenă Xia Junsu.

 photo 145_zpsmsypwne7.jpg

Artistul sud-coreean a spus că a insistat să umple albumul “XIGNATURE” cu 13 piese, cu mult mai mult decât se întâmplă în mod normal în K-pop.

“Albumele (încărcate) sunt probabil departe de trendul actual al industriei, dar eu îmi cunosc albumul – mi-am încărcat albumul așa cum o fac mereu”, a spus cântărețul de 29 de ani.

“Fiecare piesă dintre cele 13 merită să fie piesa titlu a albumului ‘XIGNATURE’”.

Însă, albumul nu a ignorat complet trendul industriei, a spus. Deși a preferat piesele dance, pentru a cuceri fanii care merg la concertele sale, a încercat să păstreze și câteva balade pe noul său album, pentru a reflecta atmosfera pro balade din rândul fanilor K-pop.

“Am fost impresionat să văd că mulți dintre voi ați fost cuceriți de baladele dulci precum: ‘How Can I Love You’, pe care am cântat-o pentru drama ‘Descendants of the Sun.’ Am încercat să oglindesc preferința voastră pentru balade în albumul meu, așa cum veți descoperi în piesa ‘Is You.’”

 photo 146_zpsfmjhoedy.jpg

Evenimentul media a avut loc cu 90 de minute înainte de concertul său solo de la Gymnastics Arena of Olympic Stadium din sud-estul Seoulului — un simbol al popularității pentru mulți cântăreți K-pop. Cu cele trei ore de concert, Junsu și-a început turneul asiatic care se va desfășura în opt orașe mari din Coreea de Sud, Japonia, China, Hong Kong și Tailanda.

Aproximativ 8.000 de fani atât din țară cât și din străinătate au luat cu asalt locația concertului.

“Sunt recunoscător față de cei care au crezut în albumul meu și în concertele mele, mai ales în condițiile în care prezența mea la emisiunile muzicale este aproape zero. E pur și simplu incredibil”.

Având atât de multe activități în străinătate, Junsu a dezvoltat un comportament special – face băi relaxante pentru jumătate de corp.

“E ceva ce fac doar când sunt în țări străine. Aici am atât de multe lucruri de făcut, mulți prieteni cu care să ies și cu care să ma joc. Dar în hoteluri, nu am nimic de făcut decât să fac baie și să mă pregătesc pentru concerte.”

La întrebarea care a fost cea mai dificilă experiență de la concertele de peste hotare, a ales: “dansurile antrenante în munții înalți din Mexic” atunci când ți se face rău de la altitudine.

 photo 147_zps8aekmu4c.jpg

În primul său concert din turneul asiatic, tipul cu simțul umorului a știut cum să-i facă pe fani să râdă zgomotos.

Arena era învăluită în lumini roșii, culoarea specifică lui Junsu, în momentul în care starul asiatic a apărut pe scenă cu piesa “Feels Like Paradise,” o piesă dance de pe al treilea său album complet, “FLOWER.”

Pe parcursul celor 17 piese cântate la concertul din Seoul, fanii săi au întâmpinat noul album al lui Junsu, după 15 luni, cu ovații impresionante, fluturând bețișoarele luminate în roșu.

În primele trei reprezentații, Junsu a zguduit scena cu piese dance într-o bluză strâmtă cu guler adânc în formă de V și cu pantaloni de piele. În momentul în care a apărut pe scena principală, boxele au zguduit arena, iar luminile albastre și albe au învăluit locația.

După ce a terminat de cântat a doua piesă, “Break My Heart” de pe albumul „XIGNATURE”, Junsu a început să tachineze fanii.

“Văd un număr mult mai mare de bărbați la concertul meu – ce se întâmplă?”

Cântărețul, care este și un star de musical, a avut patru momente între piese, în cadrul cărora a distrat publicul. Discuțiile din cadrul concertelor solo sunt o misiune descurajatoare pentru toți interpreții solo, dar nu și pentru Junsu, care a pus întrebări chiar și fanilor cei mai îndepărtați de scenă.

A doua sesiune a concertului a conținut patru balade de pe albumul “XIGNATURE”, inclusiv piesa “Is You.”

Unul dintre momentele principale ale concertului a fost segmentul „după cum vrei”, în care Junsu a îndeplinit dorințele fanilor. Unele dorințe, precum purtatul cordeluței cu urechi de iepure și citirea „declarației unui bărbat dulce” le-a făcut cu mare reticență.

Unul dintre fanii lui Junsu, care urmează să se înroleze în curând, a trimis cântărețului un cadou excentric: o pernă înflorată pentru meditație și o scrisoare. După ce a citit scrisoarea cu voce tare: “Dragă zână, te rog să iei o pauză relaxantă cu această muzică pentru meditație”, Junsu a izbucnit în râs și i-a răspuns ”Du-te tu și mă așteaptă în armată, apoi mai vorbim”.

 photo 148_zps25cmbkrw.jpg

La a treia sesiune, fanii erau în delir în momentul în care Junsu a ”zburat” deasupra lor cu un leagăn susținut de cabluri, la piesa “Magic Carpet.” Cântărețul a coborât apoi pe scenă, purtat fiind de la un capât la altul în lumina reflectoarelor.

Cu multe genuri și genuri amestecate la centură, Junsu s-a aventurat într-un mix impresionant de jazz, tango și pop, care a subliniat experiența sa din cariera de musical.

Cel mai antrenant moment dance-pop a fost “Tarantallegra”, piesa titlu a primului album solo al lui Junsu, cu același nume.

“Rock the World”, piesa titlu a albumului “XIGNATURE” a prezentat un amestec exotic de pop dance, hip hop și musical, completat perfect de prestația a 20 de dansatori.

Spre sfărșitul concertului, Junsu a mulțumit fanilor, numindu-i „sursa lui de energie și putere, care nu-i permite să se lase înfrânt”.

“Am sentimentul că voi putea realiza un turneu asiatic fabulos” a spus.

Source: Yonhap News
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s