[STIRE/NEWS] 09.06.16 Junsu din JYJ va concerta in 8 orase in cadrul turneului sau asiatic/ JYJ’s Junsu to rock 8 cities with solo Asia tour

SEUL, 9 iunie (Yonhap) — Junsu din trio-ul JYJ va sustine un turneu in 8 mari orase ale Asiei, incepand din acest weekend, ca urmare a lansarii celui de-al 4-lea album al sau  “XIGNATURE,” a declarat agentia sa joi.

Junsu, cunoscut dupa numele sau intreg Kim Jun-su si numele de scena  Xia Junsu, fost membru al trupei TVXQ, va sustine 15 concerte in 8 orase din Coreea de Sud, Japonia, China si Tailanda, potrivit agentiei sale C-JeS Entertainment.

Acesta este al 5-lea turneu al cantaretului in varsta de 29 de ani.

 photo AEN20160609005400315_03_i_zpsmcma8nvu.jpg

Junsu vorbind publicului in deschiderea showcase-ului organizat cu ocazia lansarii celui de-al 4-lea album integral al sau, in data de 30 mai 2016, in Seul. (Yonhap)

Junsu isi va incepe turneul solo asiatic in aceasta sambata, pe stadionul olimpic, in partea de sud-est a orasului Seul. Apoi va sustine concerte in orasele japoneze Nagoya, Kobe si Yokohama, in China la Guangzhou si Shanghai, in Hong Kong si in Tailanda.

“Initial am planuit sapte concerte in Japonia, dar datorita cererii mari venite din partea fanilor japonezi, am mai adaugat inca doua spectacole”, a declarat un oficial al C-JeS Entertainment.

“(Junsu) este ocupat acum cu pregatirile, dorind sa prezinte spectacole legendare fanilor sai din Asia.”

In acest turneu, Junsu va interpreta piese de pe noul sau album “XIGNATURE”, lansat in 30 mai, precum si cantece din albumele sale anterioare.

Source: Yonhap News
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s