[STIRE/NEWS] 09.06.16 Al 4-lea album complet al lui XIA Junsu e pe locul 1 in topurile Gaon & Synnara… își dovedește puterea de vânzare a albumelor/XIA Junsu’s regular 4th album is No.1 on Gaon & Synnara charts…proves its album power

 photo 140_zpsi1m2bzzp.jpg 

În data de 9 iunie, C-JeS Entertainment a declarat: “‘XIGNATURE’, al 4-lea album complet al lui Kim Junsu (XIA Junsu) lansat în data de 30 mai, a ajuns pe locul 1 în topul Gaon general, în a 23-a săptămână a topului (29 mai – 4 iunie), un top care însumează toate albumele”.

Mai mult, a urcat pe locul 1 în topul săptămânal Synnara și pe locul 2 în topul săptămânal Hanteo. Acest fapt a confirmat încă o dată puterea explozivă de vânzare a albumului, pe măsura recenziilor care l-au declarat drept cel mai bun album al său de până acum.

 photo 141_zpszmanimlu.jpg 

Al 4-lea album al lui Kim Junsu a fost subiectul multor articole în presă, încă înainte de lansarea albumului, grație culorilor muzicale specifice lui, a colaborărilor speciale și a compozitorilor celebri care au participat la realizarea albumului. Apoi, imediat după lansare, a fost pe primele locuri în diferite topuri online și în topurile vânzărilor de albume; dovedind încă o dată că (XIA) e cu adevărat ‘artistul pe care trebuie să-l auzi ca să crezi’.

Între timp, Kim Junsu(XIA Junsu) va susține săptămâna aceasta primul concert intitulat ‘2016 XIA 5th ASIA TOUR CONCERT in SEOUL’ la Arena Gymnasium din Parcul Olimpic, sâmbătă (11 iunie) de la ora 6 PM KST (12:00 ora României).

Source: WowTV News via Naver
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s