[STIRE/NEWS] 01.06.16 XIA (Junsu) explică ce înseamnă pentru el BEAST, INFINITE și BTOB/XIA (Junsu) Explains What BEAST, INFINITE, And BTOB Mean To Him

 photo 3_zpssapwcnbj.png 

În data de 31 mai, XIA (Junsu) a avut o transmisie live prin intermediul aplicației Naver V App, în cadrul căreia a vorbit despre cel mai recent album al său “Xignature” și despre piesa titlu a albumului, “Rock Your World.”

În timpul transmisiei, a fost întrebat de unul dintre spectatori dacă are juniori preferați din rândul idolilor.

După ce s-a gândit puțin, a răspuns: “Sincer, există atât de mulți idoli zilele acestea și chiar nu cunosc personal multă lume. Poate știu nume de trupe dar nu-i cunosc individual, după nume. Dacă ar trebui să aleg, aș spune membrii trupei BEAST și INFINITE. Zilele acestea, e plăcut să vezi că idolii sunt cu adevărat pasionați de ceea ce fac, și că pot cânta și dansa foarte bine. Dar, desigur, sunt mai apropiat de cei cu care interacționez și pe care îi cunosc personal. Din acest motiv sunt atașat de BEAST și INFINITE”.

A adăugat de asemenea că membrii BTOB l-au impresionat farte mult pentru că îl salută mereu cu respect. Junsu a explicat că a fost profund impresionat deYook Sungjae de la BTOB, care adormit fiind la un coafor s-a trezit special ca să-l salute. Pentru că știe cum e acest stil de viață și cât de obosit trebuie să fi fost idolul, Junsu consideră că Yook Sungjae și toți membrii BTOB sunt foarte buni la suflet.

Source: News1
Credit: Soompi
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s