[STIRE/NEWS] 30.05.16 XIA de la JYJ straluceste la showcase-ul ‘XIGNATURE’ desfăsurat in aer liber/JYJ’s XIA Junsu glows in outdoor ‘XIGNATURE’ showcase

De Chung Joo-won

SEOUL, 30 mai (Yonhap) — Junsu de la trupa sud-coreeana JYJ a susținut cu succes un showcase în aer liber, dedicat celui de-al patrulea album solo. Evenimentul a avut loc luni, în sud-estul Seoulului.

Junsu, cunoscut cu numele întreg drept Kim Jun-su și având numele de scenă XIA Junsu, fost membru al trupei TVXQ, a strălucit în cadrul evenimentului, fără a avea emoții. Cântărețul și compozitorul de 29 de ani a apărut pe scenă cu părul blond și cu o jachetă cu alb și albastru.

 photo 150_zps7rq45way.jpg

Junsu din trupa sud-coreeană JYJ zguduie showcase-ul în aer liber dedicat celui de-al 4-lea album solo, în sud-estul Seoulului, 30 mai, 2016 (Yonhap)

 

În fața scenei s-a adunat foarte multă lume, scena fiind amenajată în piața din apropierea porții de est a centrului global de expozitie COEX.

Showcase-ul a prezentat mai mult decât câteva frânturi din albumul “XIGNATURE”, etalând o gamă variată de genuri muzicale, de la hip hop la R&B urban.

“Vocea lui e grozavă și cred că e cel mai bun cântăreț din Coreea”, a spus Anastasia din Rusia, cerând să fie identificată doar cu prenumele.

“Sincer, îmi place foarte mult Jaejoong de la JYJ, dar vocea lui Junsu e perfectă — Coreea ar trebui să fie mândră de Junsu, cred eu”, a spus tânăra de 26 de ani.

 photo 151_zpsfldaszwk.jpg

Junsu din trupa sud-coreeană JYJ cântă la showcase-ul în aer liber dedicat celui de-al 4-lea album solo, în sud-estul Seoulului, 30 mai, 2016 (Yonhap)

 

Cântărețul, un veteran al K-pop-ului, activ de 13 ani, nu e talentat doar la cântat, ci și la actorie, fapt care i-a atras un număr foarte mare de fani.

“Cred că (membrii JYJ) sunt super-talentați, artiști desăvârșiți în interpretare, compoziție și actorie” a spus Loi Butler, o peisagistă din California, în vârstă de 50 si ceva de ani. Butler i-a descoperit pe membrii JYJ prin intermediul dramelor, precum “Rooftop Prince” în care a jucat Yuchun și “Triangle” în care a jucat Jaejoong.

Continuând, a spus: “Greutățile prin care trec ei mi se par cumplite, din cauza acestora coreenii nu-i apreciază așa cum ar trebui. Mi se pare că e regretabil faptul că membrilor JYJ nu Ii se permite să-și promoveze piesele așa cum o fac restul cântăreților”.

 photo 152_zpssks8bpph.jpg

Fanii lui Junsu și i ai trupei JYJ s-au adunat să vadă showcase-ul în aer liber dedicat celui de-al 4-lea album solo, în sud-estul Seoulului, 30 mai, 2016 (Yonhap)

 

Cei trei membri ai trupei  JYJ au debutat în anul 2004 ca membri ai trupei TVXQ de la S.M. Entertainment, trupă compusă inițial din cinci membri. După ce Junsu, Jaejoong și Yuchun au părăsit TVXQ în 2009, acuzând un contract inechitabil, cei trei cântăreți au fost împiedicați să apară la televiziunile terestre și de fapt li s-a interzis apariția în emisiunile muzicale, care încă sunt platforma cea mai eficientă de promovare pentru trupele K-pop.

În ciuda intervenției statului în disputa dintre agenție și muzicieni, restrictionarea lor continuă fără probleme, forțându-l pe Junsu să organizeze o ”platformă în aer liber” pentru a-și prezenta piesele publicului.

Pe lângă activitatea sa de actor de musical, Junsu a fost activ și ca interpret solo.

Junsu și-a lansat primul album complet intitulat “Tarantallegra” în mai 2012, “Incredible”, al doilea album a fost lansat în iulie 2013, iar al treilea album, “Flower”, în luna martie 2015.

Source: Yonhap News
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s