[STIRE/NEWS] 25.05.16 Oh!sen Letter: La intrebarea „Cand va avea loc evenimentul tău in aer liber?” Kim Junsu raspunde: „dupa 13 ani”/Kim Junsu ‘after 13 years’, if asked “When is your outdoor showcase?”

 photo 92_zpsilcnng8z.jpg

Kim Junsu își va marca al 13-lea an de la debut cu un eveniment live în aer liber. Când ești un idol veteran, acest gen de eveniment se organizează cu dificultate, dar când e vorba de lucruri dificile, Kim Junsu reușește mereu să le realizeze.

Conform C-JeS Entertainment, Kim Junsu va desfășura un eveniment pentru a promova lansarea albumului său, în piața din fața Porții de Est a COEX, în Samseong-dong, în data de 30 mai, de la ora 7:30 PM KST. Aceasta e o ocazie de a-i asculta live cel de-al 4-lea album, înaintea tuturor.

În același moment cu lansarea albumului, majoritatea cântăreților vor organiza un eveniment media simplu sau o prezentare pentru fani într-un spațiu mic, închis. Dar evenimentul lui Kim Junsu e diferit. A pregătit un spectacol mare în aer liber, atât pentru fanii din țară, cât și pentru cei care vin din toate colțurile lumii.

Legat de acest aspect, un reprezentant al C-JeS a spus pentru OSEN: “Piesa titlu a albumului este o melodie dance cu o coregrafie antrenantă și care se potrivește foarte bine cu vara. A vrut să vină cu un moment plin de energie și să respire aerul proaspăt al verii împreună cu fanii săi”, explicând astfel motivul pentru care organizează un eveniment în aer liber.

 photo 93_zpsqrugabbb.jpg

Kim Junsu este un star de nivel mondial, care și-a asigurat o bază vastă de fani ca membru JYJ și ca solist. Este unul dintre puținii artiști solo capabili să umple de unul singur Arena de Gimnastică a Parcului Olimpic, cea mai mare locație acoperită dedicată evenimentelor.

Reprezentantul a spus de asemenea: “Într-un fel, din moment ce fanilor le e greu să obțină mereu bilete la concerte, e foarte important modul în care se realizează comunicarea directă cu publicul. PR-ul albumului a dorit să organizeze pentru Junsu un eveniment la care fanii internaționali pot avea acces și pot comunica direct cu el”.

Trupa JYJ a susținut un concert în fața podului Yeongdong când își promova al doilea album, dar este pentru prima dată când Kim Junsu organizează un astfel de eveniment de unul singur. E de așteptat ca publicul să vină într-un număr foarte mare. Ne așteaptă un nou spectacol grandios în data de 30 mai.

Source: OSEN via Naver
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by:
 JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s