[STIRI/NEWS] 24.05.16 XIA Junsu se transforma in DJ de radio, la ‘XIA’s REAL RADIO’, pe MelOn, la amiaza zilei de 24 mai/ XIA Junsu transforms into radio DJ, to be revealed on MelOn Radio ‘XIA’s REAL RADIO’ at noon on 24th

 photo 83_zpsmzk4okql.jpg 

XIA Junsu, care revine cu albumul ‘XIGNATURE’, se va întâlni cu fanii înainte de lansarea albumului, pentru prima dată de la debut, în calitate de DJ de radio.

Azi la amiază, MelOn, Site-ul muzical nr. 1, va difuza episodul 1 al emisiunii ‘XIA‘S REAL RADIO’, cu XIA Junsu în calitate de DJ.

Apariția lui XIA Junsu la radio pe MelOn este așteptată cu interes. E de așteptat ca XIA Junsu să conducă un segment de consultare, unde va discuta despre grijile fanilor. Se zvonește că el e un ”nebun după fani” și că va pregăti un ”Moment special Genie Time” pentru a ”asculta” dorințele fanilor. Mai mult, ținând cont de faptul că la MelOn AZTalk a existat un număr foarte mare de fani care i-au cerut cel mai dulce aegyo, așteptările fanilor lui XIA Junsu sunt foarte mari, curioși să afle cum va răspunde solicitărilor.

De asemenea, prin intermediul acestei transmisii va fi prezentată istoria muzicală a lui XIA Junsu, acesta fiind extrem de activ ca actor de musical, cu numele de scenă Kim Junsu. Va dezvălui cu sinceritate cât de mult contează pentru el faptul că poate juca în musicaluri și personajele de care s-a atașat, prin intermediul segmentului ”Musicalul lui XIA”.

Emisiunea ‘XIA‘S REAL RADIO’ a starului DJ XIA Junsu de la MelOn va fi difuzată timp de două săptămâni, în fiecare joi, la amiază, cu prima transmisie având loc azi; și putând fi ascultată pe aplicatia MelOn.

Source: Sports Seoul
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by:
 JYJ Romania via JYJ3 (EN)

[STIRE/NEWS] Kim Junsu de la JYJ își face debutul de DJ de radio/JYJ’s Kim Junsu Makes His Radio DJ Debut via Mwave

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s