[STIRE/NEWS] 23.05.16 Kim Junsu (XIA) dezvaluie lista artistilor si compozitorilor alaturi de care a lucrat pentru albumul XIGNATURE / Kim Junsu(XIA Junsu) reveals a line-up of performers and composers who’ll making their featuring in ‘XIGNATURE’..Awesome!

 photo 1941867.jpgoriginal_zpsg1kk57v4.jpg
A fost dezvaluita lista artistilor si compozitorilor care au colaborat cu XIA in vederea producerii celui de-al patrulea album al lui Kim Junsu (XIA Junsu), ‘XIGNATURE’.

In data de 23 mai, C-JeS Entertainment a declarat: “Dezvaluim lista celor care au colaborat cu XIA la interpretarea si scrierea pieselor de pe noul album Kim Junsu (XIA Junsu), ‘XIGNATURE’. Astfel a luat nastere cel mai bun album al sau de pana acum, prin contributia unor profesionisti din diferite domenii –de la artisti alaturi de care a mai lucrat, pana la noi nume alaturi de care nu a mai aparut inainte”.

Una din colaborarile de pe albumul lui Kim Junsu (XIA Junsu) il include pe Ben –care e renumit deja ca lider al interpretilor coloanelor sonore (OST)– acesta este implicat in producerea unei piese care exprima sentimente frumoase, de dragoste. O alta piesa are atmosfera asigurata de rap-ul nonsalant al lui Crucial Star, ritmul fiind potrivit pentru o plimbare cu masina.

Se vor alatura lui XIA si The Quiett, care face valuri in lumea hip-hop cu emisiunea ”Show Me the Money 5’’, precum si Paloalto, ce are un impact exceptional pe scena hip-hop. Acesti artisti vor realiza o colaborare inedita cu Junsu.

Lista compozitorilor atrage, de asemenea, atentia. Pe langa Sunwoo Junga, al carui cantec ‘..IS YOU’ se bucura de o mare popularitate inca de la data lansarii, si alti compozitori –Gaemi, care a compus piesa de pe coloana sonora a dramei ‘Descendants of the Sun’, ‘How Can I Love You’, Jung Key, compozitor de muzica contemporana, respectiv talentata artista Suran, renumita pentru stilul sau unic– au ridicat, prin contributiile lor, asteptarile in ceea ce priveste noul album.

Un representant al casei de productie a spus: “In cazul videoclipului piesei titlu, ‘ROCK THE WORLD’, regia a fost asigurata de directorul de creatie artistica ‘DIGIPEDI’ –care s-a ocupat de videoclipul  trupei Epik High, ‘Born Hater’ si de ‘NAPAL BAJI(/Bell-Bottoms)’ a lui PSY. Colaborarea dintre  DIGIPEDI si XIA a starnit atentia publicului, fiind asteptat un videoclip care va uimi prin imaginarul folosit, culoare si armonia unor elemente cu puternic impact.”.

Cel de-al patrulea album al lui Kim Junsu (XIA Junsu), ‘XIGNATURE’, care surprinde deja prin numele aflate pe lista colaboratorilor, va fi lansat in data de 30 mai, la miezul noptii.

Source: Break News
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro trans:
Free of JYJ Romania
Shared by:
JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

[NEWS] Kim Junsu Discloses Lineups for His Upcoming Album via bnt News UK

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s