[TRANS] 19.05.16 S-Korea Editorial: Kim Jaejoong este in centrul atentiei chiar si in armata//Kim Jaejoong is at the center of attention/attracting people even in army

 photo 151006kjjmsfsp_zpsqpjaibjv.jpg

Fragmente din Yahoo News S-Korea Editorial: Kim Jaejoong in centrul atentiei / are admiratori chiar si in armata

16 Mai

Jaejoong din JYJ s-a inrolat in data de 31 martie, 2015. A trecut deja mai bine de un an si au ramas doar sase luni pana la liberare. Dupa incheierea instructiei militare de baza, a fost repartizat la Divizia 55 Infanterie din Bonghwa. Pare a fi mereu inconjurat de oameni, exact ca atunci cand era idol.

<Numarul fanilor sai masculini a crescut dintr-o data >

Jaejoong pare sa-si fi construit o reputatie buna in armata. In cele ce urmeaza va prezentam cateva relatari pe care unii martori oculari le-au postat pe twitter:
“Daca vreti sa-l vedeti pe Kim Jaejoong, uitati-va unde e un grup mare de soldati. Mai mult ca sigur Jaejoong e in mijlocul grupului.”
“Cateodata, au loc evenimente inopinate la PX (magazinul din incinta bazei militare), cand Jaejoong ofera o strangere de mana sau un autograf. Este atat de amabil, manierat si plin de masculinitate.”
“L-am vazut pe Jaejoong la PX, intamplator. I-a adus pe toti soldatii din grupa lui si le-a spus: ‘Alegeti tot ce doriti, platesc eu.’ Am fost atat de invidios.”

De asemenea, este laudat pentru abilitatile sale de lupta. Este numit “soldat innascut” deoarece mereu obtine cele mai mari punctaje (T/N: la probele de instructie).

19 Mai

Kim Jaejoong din JYJ genereaza multe momente emotionante in armata si devine tot mai popular. Imparte gustari si produse cosmetice cu colegii sai; ofera strangeri de mana inopinate, la PX;  ofera, cu lejeritate, autografe non-fanilor atunci cand participa la concerte in diverse locatii militare. Jaejoong isi va incheia stagiul militar in luna decembrie a acestui an, dar, potrivit mass-mediei coreene, vor mai avea loc astfel de intamplari emotionante.

Source: s-korea.jp via @admireJJ_bot
Translated by: @crystalmoon64
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s