[STIRE/NEWS] 30.04.16 Punerea in vanzare a biletelor pentru concertul lui Junsu amanata din cauza traficului web aglomerat / JYJ Junsu’s solo concert online ticket sale delayed due to high web traffic

Din cauza taficului web foarte intens, startul puneriiin vazare a biletelor pentru concertul lui Junsu, ‘2016 XIA 5th Asia Tour in Seoul’ a fost amanat cu 7 minute, stocul de bilete fiind epuizat apoi in doar 10 minute!

In data de 29 aprilie, website-ul Melon Ticket s-a prabusit pentru cateva minute, din cauza numarului mare de fani care accesau simultan site-ul, cu 10 minute inainte de startul vanzarilor. Prin urmare, fanii care doreau sa cumpere biletele online nu au mai putut accesa site-ul.

Melon Ticket si-a cerut scuze fanilor si a promis ca nu se va mai intampla asa ceva la urmatoarea sesiune de vanzari. De asemenea, reprezentantii site-ului l-au laudat pe Junsu, spunand: “Este surprinzator ca un artist solo sa vanda toate biletele pentru un concert desfasurat intr-o locatie atat de mare. Junsu si-a demonstrat, inca o data, popularitatea si isi merita renumele de ”rege al concertelor”.”

Nota via JYJ3: A doua sesiune de vanzare a biletelor va avea loc incepand cu data de 3 Mai 2016, ora 8 PM KST (Source: MelOn Ticket)

Source: kpopfighting
Ro trans: Free of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s