[STIRE/NEWS] 17.04.16 Piesa interpretata de Kim Junsu pentru drama Descendants of the Sun inca ocupa prima pozitie in topurile muzicale / ‘Descendants of the Sun’ OST still at No.1, with Kim Junsu this time

 photo 11906820_950246368404061_6600498224813449993_o.jpgoriginal_zpsnn2gedkn.jpg

Cat de mult va mai dura dominatia pieselor de pe coloana sonora a productiei KBS 2TV, ‘Descendants of the Sun’, in topurile muzicale? Momentan, Kim Junsu demonstreaza cat de puternica este influenta sa pe termen indelungat.

La data de 17 aprilie, piesa lui Kim Junsu, ‘How Can I Love You’, ocupa prima pozitie in 6 topuri nationale: MelOn, Genie, Naver Music, Mnet, Bugs si Soribada. Datele au fost inregistrate astazi, la ora 7 AM KST.

Single-ul a fost lansat in data de 14 aprilie, intrand pe locul 1 in toate topurile muzicale, pozitie pe care si-o mentine si la 4 zile de la finalul serialului. Cantecul interpretat de Kim Junsu a fost lansat chiar la sfarsitul dramei, devenind astfel o consolare pentru cei care regreta incheierea serialului si nu pot uita frumoasa poveste.

Desi drama s-a terminat in 14 aprilie, piesa de pe coloana sonora a acesteia ramane, in continuare, pe primul loc in topuri.

 photo CgMbt3pUUAAIgu-_zpsrxxdb2tx.jpg  photo CgMpcqUUUAA9S4q_zpsl4qwcexe.jpg
 photo CgMpdFOUsAAqx49.jpgoriginal_zpsynaqflu5.jpg

Sources: OSEN via Daum + @instiz_ichart(1,2,3)
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro trans: Free of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s