[STIRE/NEWS] 14.04.16 Piesa lui XIA Junsu, “How Can I Love You”, de pe coloana sonora a dramei ‘Descendants of the Sun’, a inregistrat un “all kill” imediat dupa lansare/ XIA Junsu’s ‘Descendants of the Sun’ OST “How Can I Love You” all-kill as No.1 on music charts after its release

 photo 1460592446-58-org.jpgoriginal_zps5udmaycm.jpg
 photo AKR20160414075900005_02_i.jpgoriginal_zpsu3c9lj2c.jpgPiesa “How Can I Love You” de pe coloana sonora a dramei ‘Descendants of the Sun’, interpretata de Kim Junsu (XIA Junsu), lansata in 14 aprilie la ora 0:00 AM, a reusit un ‘All-Kill’ perfect, ocupand locul 1 in toate cele 8 grafice muzicale din Coreea: MelOn, Mnet, Bugs, Naver Music, Genie, Monkey3, Olleh si Soribada. Toate piesele din OST-ul acestei drame s-au mentinut umar la umar in top 10 sau top 20, demonstrandu-si popularitatea statornica.

Cantecul lui Junsu a starnit un mare interes inca din episodul 8, cand a fost difuzat un scurt fragment, iar in decurs de doar o ora de la lansare a reusit sa preia conducerea in toate cele 8 grafice muzicale din Coreea datorita accesarilor numeroase din partea fanilor domestici si a celor internationali, care au crescut brusc traficul in timp real pe aceste site-uri de muzica.

“How Can I Love You” este un suav cantec de dragoste, reprezentativ pentru sentimentele sincere ale cuplului ‘Song-Song'(Song Joong-ki–Song Hye-kyo) din ‘Descendants of the Sun’.

Intre timp, videoclipul piesei How Can I Love You”, interpretata de Kim Junsu(XIA Junsu), poate fi vizualizat pe YouTube, pe canalul MUSIC&NEW de pe Naver TVcast si pe site-urile muzicale incepand de azi, de la ora 12 PM. Ultimul episod al dramei ‘Descendants of the Sun’ va fi difuzat in aceasta seara, la KBS 2TV, de la ora 10 PM KST.

Nota JYJ Ro: “All kill” este un termen folosit in k-pop atunci cand un cantec reuseste sa se claseze pe locul 1 in toate graficele muzicale importante din Coreea, in acelasi timp. De obicei, acest lucru se intampla imediat dupa lansare si reprezinta un motiv de mandrie, atat pentru interpret, cat si pentru fanii sai.

Sources: Star Daily News + Top Star News + Yonhap News
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3

Stiri similare, in limba engleza:

[NEWS] JYJ’s Junsu Tops Music Charts With “Descendants of the Sun” OST via Soompi

[NEWS] “Descendants of the Sun” Kim Jun-su’s “How Can I Love You” tops charts via Hancinema

[NEWS] XIA Tops Music Charts with ‘How Can I Love You’ via BNT News UK

[NEWS] Junsu tops charts with song in ‘Descendants of the Sun’ via Kpop Herald

[NEWS] Kim Jun Soo brings another sensation with a new OST of ‘Descendants of the Sun’ via EN StarN News

[NEWS] JYJ Junsu sings for the last “Descendants of the Sun” OST! via KpopFighting

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s