[STIRE/NEWS] 03.04.16 Videoclipurile pentru cele 10 piese de pe coloana sonora a serialului ‘Descendants of the Sun’ sunt produse in procent de 100% / ‘Descendants of the Sun’ OST’s 10 songs, “MVs 100% produced”

 photo 18_zps548d0gu6.jpg 

În primul rând, dacă te uiți la coloana sonoră a dramei, lăsând la o parte interpretarea actorilor din ‘Descendants of the Sun’, descoperi că au muncit la ea o legiune de cântăreți celebri. Calitatea acestei coloane sonore e mai crescută decât cele obișnuite.

Yoon Mi-rae, EXO Chen & Punch, Davichi, Gummy, Mad Clown & Kim Na Young, K.Will, Lyn, SG Wannabe, M.C THE MAX și Kim Junsu sunt peste 10 interpreți care au cele mai deosebite abilități vocale din țară.

Interpretarea pieselor de pe coloana sonoră de către ei a contribuit cel mai mult la sincronizarea perfectă dintre mesajul pieselor și evenimentele din dramă. Piesele nu au fost doar bine realizate, raportat la ce se întâmpla în dramă, dar și interpreții aleși au fost exceptionali.

 photo 19_zpsujlqnrdq.jpg 

În al doilea rând, armonia deosebită dintre videoclipurile muzicale produse odată cu piesele de pe coloana sonoră au atins inimile telespectatorilor și au devenit hituri.

Videoclipurile muzicale ale lui M.C THE MAX și Kim Junsu, cei care vor interpreta ultimele două piese de pe coloana sonoră, sunt acum în faza de pre-producție. Până la sfărșitul dramei, videoclipurile muzicale ale celor 10 piese de pe coloana sonoră vor fi finalizate în proporție de 100%.

Kim Junsu va cânta ultima piesă din cele 10 piese de pe coloana sonoră a dramei ‘Descendants of the Sun’ intitulată ‘겁이 나서 멈춰버린 너에게 (Pentru tine, cea care a încetat să se mai teamă [titlu provizoriu])’. În mod surprinzător, Junsu a cântat câteva versuri din piesă la un concert în Japonia, înainte de a fi lansată oficial, iar reacția a fost explozivă.

Kim Junsu și-a exprimat recunoștința spunând: “Am avut șansa de a participa la coloana sonoră a dramei ‘Descendants of the Sun’ care este cea mai populară în Coreea în aceste zile, dar încă nu a fost lansată” și ”E grozav că deja știe toată lumea de ea”.

Source: Segye
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s