[RO TRANS] 31.03.16 Sondajul lunii martie: “Cantaretul cu cele mai bune abilitati de interpretare din randul trupelor de baieti este?” Dezvaluirea rezultatelor/March Survey: “No1 Singing prowess amongst korean boy group members is?”Results Revealed

Trupe coreene de idoli compuse din membri care posedă diferite calități… voce, aspect fizic, rap.

Realizând activități ca voce principală a trupei și ca solist, ne dau ocazia să le auzim abilitățile vocale care nu te fac să crezi că sunt idoli.
La realizarea selectării optiunilor pentru acest sondaj, am descoperit ca în orice trupă există mulți membri care trăiesc cu convingerea fermă că abilitățile lor sunt magnifice, fapt care ne-a uluit.

La acest sondaj, cel mai așteptat sondaj de la Koari, cine să fie oare cel care a ocupat prima poziție?

Pentru început, pe locul 1…

 KIM JUNSU (JYJ)

 photo 16_zpshhwvszcu.jpg

Cel care a învins numărul larg de rivali și care a obținut gloria locului 1 este Kim Junsu de la JYJ! 

(T/N: Votanții care doreau să-și exprime votul în acest sondaj trebuiau să prezinte în câteva cuvinte motivul pentru care au acordat votul, prin urmare, cred că puțini au fost cei care au votat.)

・Datorită vocii sale fermecătoare și a capacității impresionante de a transmite emoțiile, în momentul în care începe să cânte, atmosfera din acel loc se schimbă imediat.
Totul este diferit, vocea cu care cântă se schimbă în funcție de melodie sau de versuri, nu te saturi niciodată de vocea lui. Pentru că e un artist pe care atunci când îl auzi LIVE, poți auzi o piesă mai buna ca varianta din studio.

・Pentru că orice gen ar interpreta are abilitățile vocale de a exprima perfect orice gen de piesă. Ador vocea unică de calitate pe care numai Junsu o posedă. Admir enorm abilitățile sale vocale perfecte chiar și atunci când dansează în timp ce cântă.

・Volumul copleșitor al vocii. Durata respirației. Intonația și expresivitatea. Vibrato. Poate separa interpretarea pieselor personale de cele din musical. Îmi dau lacrimile atunci când îl aud cântând. Anul acesta se vor împlini 12 ani de la debutul său, scopul vieții mele e de a veghea asupra lui, cel care continuă să evolueze.

・Gatul lui a avut de suferit când a trecut prin schimbarea vocii la pubertate, dar în schimb, vocea rezultată a devenit un sunet unic. S-a aventurat în lumea musicalului iar personajele interpretate de el prind viață datorită expresivității sale deosebite, iar persoanele care îl văd și îl aud sunt fermecate. Nu doar teoretic, dar fără să-ți dai seama, asculți interpretarea lui cu tot trupul și cu toată atenția. Uiți chiar și să respiri, atât de mult te pierzi în prestația lui.

・Iubit de zeul muzicii, ne arată în întregime acea iubire revărsată asupra lui, cu toată ființa lui, cel mai bun solist vocal!

Și-a croit un statut ferm de actor de musical. Lui Junsu, care posedă deosebite abilități de interpretare vocală și expresivitate, nu i se mai potrivește prezentarea de cântăreț idol. 
Doar auzindu-i vocea atunci când cântă, știi imediat: “ah, e Junsu”, și individualitatea lui e un farmec, nu-i așa? 

 KIM JAEJOONG (JYJ)

 photo 17_zps17w9us8o.jpg

Kim Jaejoong de la JYJ deși nu era trecut în lista opțiunilor, grație numărului mare de voturi a ajuns pe locul 3! 

・Eu nu am ascultat decât muzică din vest până acum, din moment ce am dat din coincidență peste piesele solo ale lui Kim Jaejoong, singurul artist asiatic care m-a fermecat, când îi aud vocea simt că pot să iert orice pe această lume. Vocea cu care cântă poate fi populară la nivelul întregii lumi și cred că poate deveni chiar succesorul regretatului David Bowie.

・Să fii doar bun la cântat, în această lume există o multitudine de cântăreți cu abilități de interpretare, dar nu mulți sunt cei care reușesc să ajungă la sufletul unei persoane. Consider ca abilitatea de a interpreta o piesă presupune mai mult decât simpla capacitate de a reda corect piesa respectivă.
Singura persoană capabilă să realizeze acest lucru este Jaejoong, în acest moment. Este un cântăreț capabil să depășească barierele trasate de cuvinte și să rezoneze direct cu inimile noastre.

・De la rock la balade, poate cânta orice. In noul său album No.X, cele 7 tipuri de voce folosite au etalat progresul său imens, pe care nu-l poate egala nimeni!

Membru în trupa JYJ alături de Junsu și cu abilități deosebite de interpretare, Jaejoong are mulți fani. 
Înrolat în armată în acest moment și muncind din greu ca bărbat coreean, activitățile lui de după ieșirea din armată sunt așteptate cu nerăbdare. 

Source: Kaori
Translated by: xiahjunjjyu of XIAOVERFLOWER
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via XIAOVERFLOWER + JYJ3

Nota JYJ3:
Felicitări lui XIA Junsu si Kim Jaejoong ^^
Kim Jaejoong nu era trecut pe lista originală dar fanii și-au făcut timp să-i scrie numele la alte opțiuni.

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s