[STIRI/NEWS] 04.04.16 S-a confirmat aparitia lui Kim Junsu in noul musical ‘Dorian Gray’, alaturi de Park Eun-tae/Kim Junsu confirmed to appear in new musical ‘Dorian Gray’, alongside with Park Eun-tae

 photo 11_zpsftvoymjr.jpg 

Conform anunțului făcut de C-JeS Culture în data de 4 aprilie, Kim Junsu și Park Eun-tae vor juca în musicalul creație nouă ‘Dorian Gray’, cu debutul programat pentru luna septembrie.

Musicalul creație nouă‘Dorian Gray’ este o nouă reinterpretare a nuvelei ‘Portretul lui Dorian Gray’ a lui Oscar Wilde și spune povestea tânărului nobil ‘Dorian’ care primește din partea unui tablou tinerețea eternă în schimbul propriului suflet.

Concentrându-si toate eforturile pentru a selecta cei mai potriviți actori pentru personajele musicalului, C-JeS Culture a anunțat distribuția unică formată din Kim Junsu și Park Eun-tae, declarând: ”Am distribuit actorii cei mai buni și care posedă un farmec proaspăt așa cum are și musicalul ‘Dorian Gray’”.

Despre Kim Junsu – care si-a consolidat poziția de actor de musical reprezentativ – s-a anunțat faptul că va trece printr-o nouă transformare, în materie de actorie, devenind personajul principal al producției, Dorian Gray. Alături de el, în rolul lui Henry Wotton care este pivotul piesei, a fost confirmat cel mai talentat actor de musical din Coreea, Park Eun-tae. Dorian și Henry vor forma compoziția conflictului, ca personaje care semnifică fiecare emoția și raațiunea, sporind tensiunea producției.

Ambii actori sunt pregătiți să demonstreze mai mult ca oricând o sincronizare perfectă, apărând într-o distribuție unică pe toată durata prestațiilor.

Între timp, ‘Dorian Gray’ va avea premiera la Casa Operei de la Centrul de Arta Seongnam, în luna septembrie.

Source: Newsen
Translated by: rilanna of JYJ
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s