[STIRE/NEWS] 31.03.16 Kim Junsu: „Prezenta voastra imi da foarte multa energie”/Kim Jun Su, “Your presence serves a great energy for me”

 photo 78_zpso1uuiujr.jpg
 photo 79_zpsajcgxz0i.jpg

Kim Jun Su a susținut un concert special de primăvară în compania a 15.000 de fani în Tokyo, Japonia.

Reprezentantul agenției CJeS Entertainment a declarat: “În data de 30 și 31 martie, Kim Jun Su va susține concertul său de primăvară din cadrul turneului japonez ‘2016 XIA THE BEST BALLAD SPRING TOUR CONCERT vol.2 in JAPAN’ la International Forum Hall în Tokyo, unde se va întâlni cu 15.000 de fani. Fanii japonezi, care îl revăd pe Kim Jun Su după 5 luni, au aplaudat cu putere live-ul său dulce și prestațiile variate”.

 photo 80_zpsnaabphyk.jpg
 photo 81_zps0ll3xenh.jpg

A rearanjat într-un mod încântător și a interpretat principalele sale piese din musicalul ‘Death Note’, etalându-și o altă atracție a sa. Musicalul este inspirat din benzile desenate extrem de populare în rândul japonezilor. Când a apărut pe scenă în rolul personajului L, fanii au aplaudat cu entuziasm.

Un membru al personalului care a organizat concertul a declarat: “A existat o reacție explozivă la interpretarea lui L, deoarece personajul este foarte iubit în Japonia. Expresivitatea remarcabilă și interpretarea subtilă au sporit calitatea prestației, iar spectatorii s-au putut simți ca la un musical. Personalul din Japonia a fost uimit de energia lui debordantă și de prezența scenică, și a servit drept o ocazie în plus pentru a-și demonstra poziția în cadrul industriei de musical”.

 photo 82_zps2atsckkk.jpg
 photo 83_zpshvz76n3y.jpg

În timpul concertului a interpretat baladele japoneze ‘Get The Groove’ a lui Fukuyama Masaharu și ‘The Person Other Than You’ de la DEEP. Fanii au răspuns cu aplauze furtunoase la mesajul inclus în versuri și la vocea lui dulce.

Concertul în întregime a fost special. Interpretarea sa live s-a desfășurat în compania unei orchestre formate din 30 de muzicieni. S-a transformat în dirijor și a susținut un moment deosebit. De asemenea, a făcut un serviciu special fanilor coborând în randul lor și dând mâna cu ei.

 photo 84_zpspkkuvtk0.jpg
 photo 85_zpsz5qefoji.jpg

În timpul concertului, Junsu a spus: “Dragii mei fani, sunteți mereu atât de frumoși. Vă mulțumesc foarte mult. Prezența voastră îmi dă foarte multă energie. Energia acestui concert mă face să mă simt foarte recunoscător. Fanii mei sunt cu adevărat frumoși.”

Între timp, Kim Jun Su va continua să se întâlnească cu fanii săi japonezi la International Forum Hall A în data de 31 martie.

Article Source: bnt News UK
Picture Credits: Top Star News + Newsen
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s