[VIDEO + RO TRANS] 18.03.16 SBS News: Lansare de album – Concert in timpul satisfacerii stagiului militar/Album Release · Performance in the middle of military service

[RO TRANS]

Acesta este spaţiul imens dedicat concertelor în Japonia.

Pentru fanii care aşteaptă intoarcerea, in sfârşit starul va apărea pe scenă.

Cântăreţul care s-a înrolat acum un an şi care îsi satisface acum stagiul militar e Kim Jaejoong.
Luna trecută a surprins pe toată lumea cu lansarea unui nou album şi cu un concert surpriză la care s-a folosit holograma lui.

Kim Jaejoong a terminat filmările pentru concertul cu hologramă înainte de a se inrola, dar agenţia lui a organizat mult aşteptatul concert hologramă abia după un an.

[Kim Jae-duk / persoana responsabila de organizarea concertelor în cadrul agenţiei de management a lui Kim Jaejoong: Stagiul militar durează foarte mult, pauza impusă este prea mare. Am plănuit astfel lucrurile cu gandul că fanii vor mai putea aştepta încă un an cu amintirile acestui concert şi cu acest album.]

{…}

Cantăreţul devenit actor Park Yuchun a surprins şi el fanii în momentul în care a anunţat brusc ca va lansa un album, la jumătate de an de la înrolare, album la care a lucrat înainte de a pleca în armată.

[Ha Jae-geun / Critic in cultura de masă: Cultura de masă e masivă şi e o industrie, astfel că strategiile de prezervare a imaginii artiştilor devin din ce în ce mai sofisticate.]

Pentru a compensa golul provocat de înrolare, într-o industrie de entertainement în care competitia pentru cucerirea inimilor fanilor e nelimitată, lupta directă dintre agenţii a devenit din ce în ce mai ingenioasă.

Source: SBS News | Video Credit: JJYCJS JYJ
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ România
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s