[STIRE/NEWS] 02.03.16 Cele mai bune 12 voci din K-Pop/The 12 Biggest, Baddest Voices in K-Pop

 photo 12_zpsojjchbxx.jpg

K-pop-ul este unul dintre cele mai mari si puternice genuri de pe piata muzicala (din Coreea de Sud), iar la baza puterii acestui gen sunt extrem de talentatii idoli. Ei au in posesia lor instrumente naturale precum vocile incredibile. Aceste voci sunt puternice, pline si predispuse in mod natural sa transmita emotie. In timp ce K-Popul, in general, are parte de voci frumoase, un grup select de artisti conduc topul celor mai talentati interpreti care urnesc valul Hallyu. Cititi articolul in continuare pentru a descoperi care sunt cele mai bune dintre cele mai bune voci.

[…]

 photo 13_zpsfjuywjmg.jpg
JUNSU

Acest cantaret a trecut prin toate situatiile posibile in K-Pop, iar vocea lui a evoluat intr-un mod impresionant de-al lungul anilor. Are o frazare atat de frumoasa; stie cum sa-si stinga vocea treptat spre sfarsitul propozitiilor, ca in final sa ne lase cu ecoul vocii sale unice. Junsu de la JYJ are un vibrato vocal cu care poate acum sa lucreze cu usurinta si agilitate. Notele sale inalte si sofisticate sunt clare si curate, iar notele lui joase sunt la fel de pline ca abdomenul sau!

[…]

Source: Soompi
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s