[STIRE/NEWS] 15.02.16 Kim Jaejoong & Park Yuchun invingatori silentiosi.. cot la cot in topul celor mai bine vandute albume, pe locurile 1 & 2 / Kim Jaejoong & Park Yuchun silently powerful..side by side No.1 & 2 in album sales

 photo 43_zpsshzd5y32.jpg 

Kim Jaejoong si Park Yuchun isi demonstreaza popularitatea neclintita chiar si inrolati in armata.

C-JeS Entertainment a declarat: “In data de 15 februarie, la ora 10 am KST, Kim Jaejoong si Park Yuchun au cucerit pozitiile 1 si 2 in topul celor mai bine vandute albume de pe Hanteo, conform informatiilor furnizate de site-ul respectiv, care cuantifica in timp real vanzarile de albume; Desi cei doi isi satisfac in acest moment stagiul militar, artistii au obtinut astfel de rezultate gratie sprijinului inflacarat primit din partea fanilor coreeni si internationali”.

Albumul lui Kim Jaejoong intitulat ‘NO.X’, care a fost lansat in data de 12 februarie (vineri), contine in total 12 piese si prezinta farmecul si ambianta senzuala specifice lui Kim Jaejoong, intr-o varietate de genuri muzicale. A cucerit topurile de vanzari online si offline, imediat dupa lansare si are parte de o primire extrem de favorabila din partea fanilor din intreaga lume.

In plus, lansat in data de 18 ianuarie, primul album solo al lui Park Yuchun, ‘How Much Love Do You Have in Your Wallet’, inca ocupa locul 2 in topul vanzarilor de albume, la aproape o luna dupa lansarea albumului iar popularitatea sa nu da semne de scadere.

Un reprezentant al companiei care asigura distribuirea albumelor, a dezvaluit: “In ciuda absentei lor, fiind inrolati in armata, e surprinzator faptul ca dragostea fanilor fata de albumele lui Kim Jaejoong si Park Yuchun e mai exploziva ca oricand. Din moment ce ei au daruit fanilor aceste albume dupa inrolare, au devenit albume cu o semnificatie deosebita pentru fani, primind muzica lor cu deosebita placere”.

Source: Asiae
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s