[STIRI/NEWS] 08.02.16 “S-au pregatit de mai bine de doi ani”..Inrolarea in stilul JYJ ★ Practica fanservice-ului / “Prepared for more than 2 years”..Military enlistment shown by JYJ ★ The practice of fanservice

 photo 42_zpssroa400z.jpg

Continua inrolarile in armata a idolilor cu varste de peste 20 de ani. Dar fanii nu mai sufera din cauza plecarii in armata a lui oppa. Pentru ca vin cu diferite daruri pentru fani, precum: lansari muzicale pentru fanii care le duc dorul, in timp ce ei isi servesc patria.

A atras atentia in special trupa JYJ, cu deosebitele lor servicii in cinstea fanilor, menite ca pauza mare cauzata de inrolare sa se simta foarte putin. Kim Jaejoong de la JYJ, care in acest moment isi satisface stagiul militar, isi va lansa albumul in data de 12 februarie. Kim Jaejoong a lansat de asemenea o piesa noua in data de 26 ianuarie, de ziua lui, inainte de album. De aceasta data, albumul sau are o semnificatie speciala, fiind un dar pregatit pentru fani inainte de a se inrola.

Park Yuchun isi satisface stagiul militar in serviciul public in acest moment, si a lansat un album cu piese produse si inregistrate inainte de inrolare.

Primul album al lui Park Yuchun “How Much Love Do You Have in Your Wallet” care  fost lansat luna trecuta, in data de 18, a continut dragostea lui Park Yuchun, cantata cu un timbru calm, care a adus fericire fanilor.

Pentru a putea vedea imaginea JYJ si a tuturor membrilor trupei, inclusiv a celor doi care si-au suspendat activitatile din cauza inrolarii, a fost lansat un program de varietati.

Incepand cu 1 februarie, C-JeS Entertainment, agentia lor, a dat publicitatii clipuri cu principalele momente din reality show-ul “Fruitful Trip”, care contineau episoade cu diferite provocari. In clipurile respective se pot vedea imaginile placute si comune ale membrilor JYJ – nu ceea ce se poate vedea pe scena sau pe micile/marile ecrane. Cu aceasta ocazie, puteti vedea intrecerile haotice si comice ale membrilor, care au intampinat cu bucurie o vacanta surpriza de 1 noapte si doua zile. Totul a fost filmat sub forma unui reality show in martie 2015, inainte ca Jaejoong sa se inroleze. 

Aceste clipuri sunt menite sa potoleasca setea fanilor care abia asteapta sa vada trupa JYJ realizand activitati impreuna; iar  fanii au primit cadou momentele principale din inregistrarea completa, care ca fi lansata pe suport DVD.

Astfel, Park Yuchun si Kim Jaejoong atrag atentia cu fanservice-ul lor activ, menit ca absenta lor sa nu fie simtita. Aceste activitati au fost planuite deja, cu calm si intr-o maniera organizata, inainte de a se inrola.

Un reprezentant al agentiei C-JeS Entertainment a discutat cu Star News, spunand: “Jaejoong si Yuchun, ca membri JYJ, au planuit aceste activitati inainte de a se inrola, incepand cu mai mult de doi ani in urma” si “Fie ca e vorba de un DVD sau de o publicatie, sau de alte lucruri, s-au gandit sa realizeze totul inainte si sa faca servicii fanilor cat timp sunt plecati in armata, chiar daca sunt inactivi”.

In continuare, au dezvaluit ca: “Desi perioada de pregatire a durat mai mult de doi ani, inregistrarile muzicale, sesiunile foto si altele, toate au fost realizate inainte de inrolare. Membrii si-au dorit sa-si prezinte fanilor imaginea asa cum era inainte de inrolare, cat de proaspata posibil”.

Legat de reality show-ul ‘Fruitful Trip’ lansat recent, au adaugat: “S-au facut poze atunci cand au fost in excursie, dupa ce s-au decis datele la care se vor inrola, asa ca sunt mai dragi membrilor” si “Din moment ce va trece mult timp pana vor putea avea din nou activitati sub formula JYJ, filmarea acelor momente le-a adus foarte multa fericire”.

Mai mult, reprezentantul companiei a dat detalii despre Kim Jaejoong si Park Yuchun, care sunt inrolati in armata in acest moment. Kim Jaejoong a trecut printr-un antrenament pe vreme rece cu armata. De asemenea, despre Park Yuchun se spune ca isi indeplineste sarcinile cu sarguinta.

Source: Star News via Naver
Translated by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

3 thoughts on “[STIRI/NEWS] 08.02.16 “S-au pregatit de mai bine de doi ani”..Inrolarea in stilul JYJ ★ Practica fanservice-ului / “Prepared for more than 2 years”..Military enlistment shown by JYJ ★ The practice of fanservice

  1. M-a impresionat totdeauna grija lor pentru fani. De fapt de ce sa nu recunoastem ca am trait alaturi de ei toate evenimentele din viata lor ?! Cu bune, cu rele! Suntem, eu asa simt, o familie imprastiata ,asa cum sunt familiile coreene sau cum e a mea( 🙂 ) , dar care,la nevoie ,se strange precum roiul de albine ,in ajutorul celui in nevoie. De aici si grija lor ! De aici dragostea noastra ,dar si prietenia dintre noi !

    Like

  2. Pingback: [ALT TWITTER] 01.03.16 K-REAL Twitter Updates: Stiri despre JYJ / JYJ news | JYJ Romania

  3. Pingback: [ALT TWITTER/OTHER TWITTER] 03.04.16 K-REAL Twitter Updates: Stiri despre JYJ/JYJ news | JYJ Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s