[RECENZIE/REVIEW] 06.01.16 Funcurve: Drame din 2015 care nu pot fi ratate, dupa gen – „TGWSS”/Must-Watch Korean Dramas of 2015, by Genre — ‘TGWSS’

2015 a fost un an prolific pentru serialele coreene, nu doar ca numar al dramelor prroduse dar si ca diversitate a temelor si genurilor. Conceptele originale si neobisnuite, de la personalitati multiple la puteri paranormale si vampiri au atras atentia publicului inca inainte de difuzare. In timp ce intampinam 2016, e momentul sa trecem in revista dramele anului 2015 care nu pot fi ratate, dupa gen.

Dar inainte sa incepem, sa va explicam criteriile selectiei noastre. In primul rand, o drama de top inseamna pentru noi in mod normal o poveste complexa, personaje memorabile, profunde, o distributie talentata si o executie foarte buna a dramei. Punctele de plecare neobisnuite, dialogurile savuroase si cinematografia frumoasa aduc puncte in plus; erorile de logica, efectele speciale in exces si cresterea numarului episoadelor nu fac decat sa strice experienta urmaririi dramei. In al doilea rand, dramele care au inceput in 2014 si s-au terminat in 2015 sunt luate in considerare, in timp ce dramele difuzate in 2015 dar care se vor termina in 2016, nu au fost incluse in top. Cu aceste asteptari declarate, sa-i dam drumul.

[…]

The Girl Who Sees Smells — Cea mai buna drama din genul Supernatural

 photo 3_zpssdj15rbe.jpg 

The Girl Who Sees Smells a dat lovitura cu ciudatul punct de plecare, al fetei care poate vedea mirosurile, intr-o drama cu crime in serie. In mod neasteptat, impleteste misterul crimelor cu o comedie bizara, in timp ce eroii nostri incearca sa prinda inamicul lor comun, criminalul codului de bare. Insa, cel mai memorabil personaj din The Girl Who Sees Smells este personajul negativ care te captiveaza fara scapare si iti da fiori pe sira spinarii la fiecare aparitie.

 photo 4_zpsua5uu2xt.jpg
 photo 5_zpshyfkpxkv.jpg
 photo 6_zpsaehfcoog.jpg
 photo 7_zpsdqvt31nc.jpg 

[…]

Source: Funcurve
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s