[VIDEO + TRANS] 29.09.15 Yonhap News: Telefoanele inteligente sunt ravnite de televiziuni pentru rating – drama ‘The Girl Who Sees Smells’ mentionata/Smartphones coveted by TV for ratings – ‘The Girl Who Sees Smells’ mentioned

.

[RO TRANS]
(de la 0:42 la 1:34)

La categoria drama, in clasamentul care masoara cele mai influente continuturi, raportat la numarul de persoane care se aboneaza la stiri & cei care cauta informatii despre un anumit continut, precum si popularitatea in cadrul retelelor de socializare, in prima jumatate a anului, prima pozitie a fost ocupata de drama ‘The Producers’, urmata de ‘The Girl Who Sees Smells’ si ‘Pinocchio’.

{Nota JYJ3: In topul “Drama Contents Power Index vs Rating – ‘The Girl Who Sees Smells’ e pe locul 2 in CPI(Contents Power Index), cu o audienta [TV] medie de 10.8%}

Inregistrand audiente mai mari ca aceasta, dramele de weekend precum ‘The Legend of the Witch’ si ‘Make a Woman Cry’ nici macar nu apar in top (CPI).

Pe masura ce “generatia degetului” – care isi alege ora la care vrea sa vada ceva, cum ar fi momentul in care merge la serviciu sau se intoarce acasa – creste, se extinde rapid o piata cu un continut diversificat, contra cost, unde exista chiar si un standard care masoara popularitatea.

Conform Comisiei Coreene pentru Comunicare, nivelul pietei de consum a continutului video – excluzand televizoarele – s-a ridicat anul trecut la suma de 192.6 milioane de won; iar previziunile pentru anul 2019, peste 5 ani, sunt de 634.5 milioane won.

Source: Yonhap News | Video Credit: TV 연합뉴스
Translations by: rilanna of JYJ3
Ro Trans: Lalla of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s