[STIRE/NEWS] 26.11.14 Kim Jaejoong de la JYJ se transforma intr-un geniu analist pentru drama “Spy”/ JYJ’s Kim Jae Joong to Transform into Genius Analyst for ‘Spy

 photo B3VyTxACQAAwLmg_zpsb54b1e8e.jpg

Kim Jaejoong de la JYJ se va reintoarce pe micul ecran ca un geniu analist.

C-JeS Entertainment, agentia cantretului si actorului Kim Jae Joong, a anuntat in 26 Noiembrie: “Aparitia lui Kim Jae Joong in drama KBS2, “Spy”, a fost confirmata. Kim Jae Joong va juca rolul unui geniu analist, aratandu-si din nou carisma actoriceasca.”

“Spy” este bazata pe drama israeliana numita MICE*, ilustrand povestea unei mame, fosta spioana, si a filului ei, care este agent al serviciului national de informatii. Va fi un nou tip de drama, ce va combina genul unui serial de familie cu al unui thriller inteligent, vizand persoanele cu varsta cuprinsa intre 20-40 de ani.
(Nota JYJ3: MICE = Money, Ideology, Coercion & Ego/ Bani, Ideologie, Constrangere & Ego ; productia este bazata pe drama israeliana “The Gordin Cell” [consultati Wikipedia pentru mai multe informatii])

In drama, Kim Jae Joong va interpreta rolul unui geniu numit Sun Woo, care lucreaza la serviciul national de informatii si analizeaza datele despre Coreea de Nord, evidentiindu-si abilitatile extraordinare prin judecatile rapide si deciziile inteligente.

Va portretiza o relatie stransa intre fiu si mama, interpretata de actrita Bae Jong Ok, si o competitie taioasa cu Yoo Oh Sung, care va juca rolul spionului nord coreean.

Inceperea difuzarii dramei “Spy”  este preconizata pentru luna Ianuarie a anului viitor.

Credit: Mwave

*

[STIRE/NEWS] Kim Jaejoong de la JYJ este confirmat pentru rolul de geniu analist in drama KBS “Spy”/JYJ Kim Jae Joong Confirmed for KBS Drama “Spy,” to Play Genius Analyst

Kim Jae Joong de la JYJ a fost confirmat ca actor in rolul principal pentru viitoarea drama de la KBS numita “Spy”.

C-JeS Entertainment, agentia cantretului si actorului Kim Jae Joong, a anuntat in 26 Noiembrie: “Kim Jae Joong a fost confirmat in rolul principal al noii drame de la KBS “Spy”, ce va fi difuzata saptamanal, in ziua de Vineri. El va juca rolul unui geniu analist.”

“Spy” este bazata pe drama israeliana numita “The Gordin Cell.” Va fi un serial despre o mama si fiul ei, ea este o fosta spioana, iar el lucreaza pentru Serviciul National de Informatii. Va fi o drama incadrata intr-un gen hibrid, deoarece va fi o combinatie intre un serial de familie si un thriller cu elemente de spionaj.

In drama, Kim Jae Joong il va portretiza pe Seonwoo, un geniu analist care lucreaza pentru Serviciul National de Informatii. Actrita Bae Jong Ok va juca rolul mamei lui, ea fiind o fosta spiona din Coreea de Nord.

Premiera dramei “Spy” este programata pentru luna Ianuarie, la KBS.

Credit: Soompi

+++INFORMATII SUPLIMENTARE +++

  • Yoo Ohsung joaca rolul unui spion nord-coreean care se va confrunta cu personajul principal, Seonwoo. Actrita Bae Jong-ok o va interpreta pe mama lui Seonwoo. (Sursa: My Daily)
  • Bae Jong-Ok o interpreteza pe Hyerim – o mama perfecta, atat la exterior cat si la interior. Ea acorda extrem de multa atentie educatiei copilului ei. De asemenea, este o gospodina perfecta, oferindu-i foarte mult sprijin sotului ei. Insa, in realitate, ea este o fosta spiona din Coreea de Nord.
    Din senin, primeste misiunea de a-l recruta pe fiul ei, care lucreaza pentru SNI, si de a-l implica in activitati de spionaj. Pentru a-si proteja fiul, ea este dispusa sa faca orice, chiar sa-si puna in joc propria sa viata.  (Sursa: IS Plus)
  • Drama originla este israeliana si se numeste MICE (Money, Ideology, Coercion & Ego/ Bani, Ideologie, Constrangere & Ego )
    In aceasta drama, Kim Jaejoong joaca rolul unui analist care lucreaza pentru SNI si are o inteligenta de geniu. Poseda extraordinare abilitati de analiza si e capabil sa ia decizii extrem de rapide, cu mult calm. (Sursa: OSEN)

Translations by: @The_Little_Pear

Ro Trans: Ella of JYJ Romania

Shared by: JYJ3 (eng) + JYJ Romania (ro)

Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

[STIRE/NEWS] Kim Jaejoong este confirmat pentru ‘Spy’/ Kim Jaejoong Is Confirmed For ‘Spy’ via BNT News UK
[STIRE/NEWS] Kim Jae Joong va juca in noua drama de la KBS, interpretand rolul unui geniu analist/ Kim Jaejoong will be in KBS new drama as a genius analyst via Innolife

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s