[STIRE/NEWS] 01.10.14 Kim Jae-joong, Kim Jun-su si Park Yoo-chun au fost numiti Ambasadori Onorifici ai Turismului Medical Coreean!/Kim Jae-joong, Kim Jun-su and Park Yoochun of JYJ Named as honorary ambassador for Korea Medical Tour!

 photo getitk-141001-3_zpsc70c8242.jpg

JYJ tin in maini propriile lor amprente. Acestea vor fi expuse la Organizatia Coreeana de Turism. 

In data de 1 Octombrie 2014, la Organizatia Coreeana de Turism a avut loc inaugurarea platformei online “Vizitati Coreea Medicala”.

Byun Choo-suk, presedintele Organizatiei Coreene de Turism a declarat: “Cred cu tarie ca turismul medical se va extinde rapid in Coreea. Platforma online “Vizitati Coreea Medicala”/”Visit Medical Coreea’ (www.visitmedicalkorea.com) a fost creata pentru a oferi sfaturi practice turistilor care viziteaza Coreea pentru serviciile medicale ale tarii noastre.”

El a continuat: “De asemenea, vom oferi consultatii individuale turistilor din toata lumea. Site-ul este disponibil in limbile engleza, chineza si japoneza. In curand vom oferi servicii si in limbile araba, rusa si vietnameza.”

 photo getitk-141001-1_zps9bab7664.jpg

JYJ fac fotografii impreuna cu Presedintele Byun Choo-suk.

JYJ (Kim Jae-joong, Kim Jun-su si Park Yoochun), care au o baza uriasa de fani la nivel international, au participat la acest eveniment in calitate de ambasadori onorifici.

JYJ,ca ambasadori de onoare, vor creste gradul de constientizare asupra excelentei serviciilor medicale avansate ale Coreei si vor participa la o multime de evenimente.

Platforma de integrare online ‘Visit Medical Korea/Vizitati Coreea Medicala’ are ca scop cresterea competitivitatii serviciilor medicale din  Coreea si este un pas inainte catre recunoasterea Coreei ca fiind tara cu cel mai bun serviciu medical din lume.

***

“Ne vom da toata silinta, atat ca Ambasadori Onorifici ai Turismului Medical Coreean cat si ca JYJ!” – Kim Jae-joong, Kim Jun-su si Park Yoochun din trupa JYJ

 photo getitk-141001-2_zps93cfa7ab.jpg

In data de 1 Octombrie 2014, la Organizatia Coreeana de Turism TIC a avut loc inaugurarea platformei online “Vizitati Coreea Medicala” (www.visitmedicalkorea.com) .

JYJ (Kim Jae-joong, Kim Jun-su si Park Yoochun), care au o baza uriasa de fani la nivel international, au participat la acest eveniment in calitate de ambasadori onorifici.

Park Yoochun a spus: “Am devenit constient de importanta sanatatii deoarece am fost foarte ocupat si am avut programe extrem de incarcate. Sunt foarte bucuros sa fiu numit ambasador onorific pentru turismul medical coreean. Imi voi da toata silinta pentru a creste gradul de constientizare asupra serviciilor medicale avansate ale Coreei.”

Kim Jae-joong a declarat: ” La randul meu, si eu ma simt foarte onorat sa fiu numit ambasador de onoare al turismului medical coreean. Ma voi stradui sa prezint frumusetea Coreei cat mai multor oameni din toata lumea.”

Kim Jun-su a precizat: “Sunt foarte incantat sa fiu desemnat ambasador onorific al turismului medical coreean. Sper ca multi oameni din toata lumea sa afle mai multe despre cultura coreeana si despre muzica trupei JYJ. De asemenea, sper ca multa lume va veni sa viziteze Coreea.”

Intre timp, JYJ, in calitate de ambasadori onorifici vor creste gradul de constientizare asupra excelentei serviciilor medicale avansate ale Coreei si vor participa la o multime de evenimente.

 photo getitk-141001-4_zpse872daa8.jpg

Priviti-l pe Park Yoochun! Este mai frumos ca niciodata!

 photo getitk-141001-5_zpseb60cfcd.jpg

Kim Jun-su debordeaza de carisma cu aceasta tunsoare.

 photo getitk-141001-6_zps3dde9b62.jpg

Kim Jae-joong este considerat “un fiu devotat” avand in vedere ca , recent, a sarbatorit a 70-a aniversare a zilei de nastere a tatalui sau, precum si nunta de aur a parintilor lui.

Credit: Getitk(1,2)

Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by:  JYJ3 (eng) + JYJ Romania

 Please keep all the credits intact and do not alter them. Daca preluati orice postare de pe blogul JYJ Romania, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s