[INTERVIU/INTERVIEW] 02.08.14 The Star Korea: Interviul lui Kim Jaejoong pentru drama MBC “Triangle”/ The Star Korea Interview of MBC Drama Triangle’s Kim Jaejoong

 photo 009jpgoriginal_zps2eb9a411.jpg
Am avut ocazia de a auzi cateva dintre raspunsurile lui Kim Jaejoong la intrebarile trimise de catre voi la @thestar_korea, in perioada 24-28 iulie. Ne-am intalnit cu Kim Jaejoong pentru un interviu cu ocazia incheierii dramei MBC de luni-marti, Triangle. A raspuns la fiecare intrebare bucuros si onest, tratand fiecare intrebare cu seriozitate.

Inboxul contului de twitter Thestar  a fost asaltat de intrebari, mult mai multe decat de obicei… Dupa o selectie riguroasa Jaejoong a raspuns la cateva dintre ele.. Vrem sa-i multumim actorului Kim Jaejoong care,  in ciuda programului sau incarcat, si-a rapit din timpul sau pentru a raspunde la acestea.

Q. Iti alegi personajele care intampina cele mai multe greutati si au cele mai multe probleme. Exista vreun motiv anume pentru care tinzi sa-ti alegi roluri atat de complicate? Si care sunt punctele forte pe care te concentrezi atunci cand iti consolidezi personajul? (@ellenkim5, @choajj_0126)

A. Inainte sa incep sa filmez aceasta drama nu am luat nicio o lectie de actorie. Mi-a fost teama ca imi voi prejudicia singur imaginea, in loc sa o faca altcineva pentru mine. M-am intalnit cu actorul Choe Minsik care mi-a spus, ” Iti voi da cateva lectii de actorie. Hai sa citim scenariul.” Dar de fapt el nu mi-a dat nicio lectie. Am baut ceva impreuna si mi-a dat cateva sfaturi excelente.L-am intrebat, “De data acesta rolul meu este un baietas de cartier. Ce sa fac?” Acesta mi-a spus, “exista 2 tipuri de baietasi de cartier, cei care sunt cool si cei care nu sunt cool. Interpreteaza-l cum crezi tu ca este de cuviinta.” De exemplu, un baietas se descurca bine in zonele rurale, dar poate deveni nervos atunci cand vine la oras. In functie de situatia in care este implicat, acesta se poate enerva. De indata ce am gandit in felul acela, viziunea mea s-a largit, nu a mai  trebuit sa ma limitez.

(Care au fost punctele forte pe care te-ai concentrat atunci cand ti-ai consolidat personajul Heo Yeongdal?) Am crezut de cuviinta ca este mai bine sa ma las influentat de situatie si de oamenii din jurul lui. Nu am incercat sa-mi analizez replicile. Daca nu as fi ascultat de sfatul lui Choe Minsik, probabil ca as fi reflectat foarte mult asupra replicilor. Nu am incercat sa tin sub control caracterul liber al personajului: el poate fi puternic in fata celor slabi, slab in fata celor puternici, laudaros in fata celor carora se simte superior si timid in fata celor carora  nu poate fi el insusi. Cred ca asta inseamna actoria.

Q. Ai primit foarte multe laude pentru  modul in care joci, cum ar fi ca ochii tai sunt plini de viata, ai aura unui rebel etc. Ce lauda primita ti-a placut cel mai mult?  (@26jan4feb)

A. Ceea ce mi-a spus veterana actrita Gim Jiyeong (bunica lui Jeonghi) in studioul Yongin la ultima locatie a filmarilor, m-a facut sa ma simt cel mai bine. Mi-ar fi fost de ajuns daca mi-ar fi spus si, “Ai depus foarte mult efort”. Dar m-am simtit atat de bine si mandru cand aceasta mi-a zis,”Ai fost foarte bun”. Nu vreau sa sune ca si cum ma laud  ca sunt cel mai bun. Ma intreb daca ea le-a spus acelasi lucru si celorlati actori cu care a mai jucat. Nu cred ca a facut asta. Ii sunt extrem de recunoscator. Auzind acest lucru, am fost foarte fericit.

Q. In viata reala ai 8 surori, dar niciun frate. Cum te-ai simtit in Triangle sa ai un frate mai mare si unul mai mic, tu fiind cel mijlociu?  (@JHwithTVXQ)

A. I-am spus acest lucru si directorului. Din moment ce nu am frati, am fost foarte fericit ca am putut spune cuvantul hyeong(frate mai mare). Fara niciun motiv anume m-am simtit foarte fericit ca am putut spune “hyeong, hyeong, Beomsu hyeong”. Am incercat sa am grija de Siwan si sa il ajut cat de mult pot, nu ca ar fi avut nevoie. Imi place sa am frati. (Surorile tale nu au devenit geloase?) Surorile mele nu sunt fanele mele; m-au rugat sa le obtin autografele lui Siwan si Ji Seong.

Q. In DVD-ul cu imagini din culisele dramei Dr Jin, cei din staff iti spuneau ‘copilul’. Ai primit si pe platoul de filmare pentru “Triangle” vreo porecla? (@bornfreebyyou)

A. Este o poveste foarte interesanta. Ma strigau dupa numele personajului meu, Heo Yeongdal, Jang Dongcheol, Yeongdal si Dongcheol. Altii ma strigau pe numele Jaejoong sau Yeongwung, numele pe care l-am folosit in perioada TVXQ. Din cauza ca am prea multe nume, cateodata directorul devenea confuz si ma striga Yeongcheol(Heo Yeongdal+Jang Dongcheol). Veterana actrita Gim Jiyeong ma striga din cand in cand Byeongdal, cred ca din cauza ca numele personajelor nepotilor ei erau Byeongcheol si Byeongsu. (Rade) In faza incipienta a dramei, un alt personaj pe nume Heo Yeongdal jucat de actrita Gang Yebin in drama Familia Wang era foarte cunoscut, deci de cautai pe internet numele Heo Yeongdal apareau fotografii cu Gang Yebin, iar de cautai cuvantul Triangle apareau numai instrumente muzicale. Dar acum cand cauti Heo Yeongdal, apar eu. (Cred ca te simti foarte mandru!) Imi pare rau, dar sunt foarte mandru haha 

Q. In interviurile anterioare ai declarat ca esti atras de rolurile aflate la extreme, cum ar fi un tip de joasa speta sau un criminal. Acum ca l-ai interpretat pe Heo Yeongdal in Triangle, intentionezi ca rolul din urmatorul proiect sa fie unul mai vesel?(@yukinojj)

A. Da (Rade) Orice rol este bun. Nu este important ce rol aleg sa-l accept. Heo Yeongdal la inceput era un baietas de cartie si a sfarsit prin a deveni Director. Raspunsul nu se gaseste in descrierea dramei.

Source: The Star Korea

Translated by: @crystalmoon64 1, 2

Ro trans: Gee of JYJ Romania

Shared by: PrinceJJ  (eng) JYJ Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s