[STIRE/NEWS] 14.11.13 JYJ sunt asteptati la showcase-ul din Guangzhou pentru Jocurile Asiatice Incheon 2014 /Incheon Asian Games PR showcase in Guangzhou with JYJ

bilete soldout

Site-ul unde se puteau rezerva biletele pentru showcase-ul JYJ din Guangzhou  “Cheer Asia” -damai.cn-, a fost invadat de catre 130.000 de vizitatori care au intrat pe site in acelasi timp si biletele s-au vandut in totalitate in doar  3 minute si 50 de secunde.

Showcase-urile/prezentarile din strainatate au fost organizate pentru promovarea celei de-a 17-a editii a Jocurilor Asiatice Incheon, competitie care se va desfasura in Coreea , in perioada 19 Septembrie – 4 Octombrie 2014. Showcase-ul anterior care a avut loc pe 24 Octombrie in Hanoi, Vietnam, a fost unul de mare succes , iar de data aceasta, in cadrul acestui showcase organizat la Guangzhou, fanii chinezi ai trupei JYJ sunt cei care vor avea oportunitatea de a-si intalni artistii favoriti si de a afla informatii despre Jocurile Asiatice Incheon 2014 .

Vazand popularitatea imensa a showcase-ului in urma vanzarii tuturor biletelor in mod instantaneu, Comitetul de Organizare se afla acum in febra pregatirilor pentru a oferi cel mai bun spectacol.

In cadrul showcase-ului de la Guangzhou, in plus fata de prestatia trupei JYJ, vor fi prezentate si diverse reprezentatii culturale menite sa promoveze cultura Coreeana, evenimentul purtand denumirea de “Cheer Asia”. Imnul Jocurilor Incheon 2014, melodia ‘Only One’ a celor de la JYJ a castigat dragostea imensa a fanilor din toata lumea, pentru melodia vesela si pentru ca e primul cantec pe care cei trei membri ai trupei JYJ il canta impreuna, dupa o perioada de 2 ani.  Aceasta melodie va fi interpretata live, alaturi de alte cantece din repertoriul trupei JYJ.

Showcase-ul pentru Jocurile Asiatice Incheon 2014, sub denumirea ‘Cheer Asia in Gaungzhou’ se va desfasura in data de 21 Noiembrie, la ora 8pm.

Source: 17th Asian Games INCHEON 2014 blog (eng)

Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ Romania

Take out with full credits. Daca preluati aceasta postare, creditati JYJ Romania pentru traducerea in limba romana. De asemenea, va rugam sa pastrati si toate celelalte credite intacte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s