[ENG SUB + RO TRANS] 10.09.13 Arirang TV: Kim Jaejoong pe Covorul Rosu la SDA 2013/Kim Jaejoong on the Red Carpet at SDA 2013

Jaejoong’s Cut / Fragmentul in care apare Jaejoong

[RO TRANS]

Rezumat despre SDA: Seoul International Drama Awards dateaza din anul 2006, in prezent fiind un eveniment de talie internationala. Cea de-a 8-a editie tocmai ce a avut loc. Numarul mare de fani si reporteri prezenti la locul desfasurarii evenimentului pare sa demonstreze ca aceasta ceremonie este un eveniment de foarte mare amploare. Haideti sa intalnim cateva celebritati care sunt etaloane ale industriei dramelor coreene si ale valului Hallyu.

Kim Jaejoong, membru al trupei coreene de top, JYJ, a fost si el prezent la festival. Auziti tipetele fanilor?? Cu siguranta, Kim Jaejoong a animat atmosfera evenimentului prin prezenta sa acolo. El a fost distins cu premiul pentru ‘Cel mai bun OST intr-o drama Hallyu’, premiu castigat cu piesa ‘Living like a dream’ de pe coloana sonora a dramei Dr. Jin.

JJ: Vad aici multa lume venita din Occident. Va multumesc foarte mult pentru ca ati venit.

MC: Trimite-le o inima fanilor.

Kim Jaejoong a schitat inimi pentru fanii lui. In plus, a cantat pentru fanii lui care au venit la eveniment doar ca sa-l vada.

T/N: Partea din finalul clipului, care nu face referire la Kim Jaejoong, a fost omisa din traducere.  Videoclipul si traducerea integrala, in lb. romana, a aparitiei lui Jaejoong pe covorul rosu o gasiti AICI , iar discursul din cadrul ceremoniei, AICI .

Credit: arirangworld + JJYCJS YJJ

Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ3 + JYJ Romania

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s