[PIC + RO TRANS] 28.08.13 Kim Jaejoong a aparut pe coperta publicatiei “Tabloid Gaul” din Indonezia (nr. din Iulie 2013)/ Kim Jaejoong featured on the cover of Indonesia “Tabloid Gaul” (July 2013 Edition)

Jaejoong a aparut pe coperta tabloidului indonezian , Tabloid Gaul,in editia din Iulie 2013.

 photo jjfinal_zps440dbaee.jpg

Titlul de pe coperta spune ” Tendinta carierelor solo, Jaejoong este campionul absolut” (Tren Solo Karir, Jaejoong Paling Juara).

 photo jj3_zpsa2a5e2d5.jpg

[SUMMARY / REZUMAT]

Articolul din interiorul tabloidului vorbeste despre tendinta actuala a idolilor din kpop de a-si lansa albume solo. Printre idolii amintiti se numara Wooyoung 2PM, G-Dragon, Jo Kwon 2AM, Henry Suju, CL 2NE1, Kim Hyunjoong si Kim Jaejoong.

In articol este prezentat faptul ca albmul solo al lui Jaejoong I/Y s-a vandut in peste 200.000 de exemplare , potrivit graficului Gaon, ceea ce a facut ca Jaejoong sa fie artistul solo care a avut cel mai bine vandut album.  Single-ul  “One Kiss”, lansat inaintea albumului, a fost , de asemenea, foarte bine primit.  Articolul concluzioneaza ca toate aceste lucruri plus imensa lui popularitate in Japonia si turneul plin de succes sustinut in Asia il transforma pe Jaejoong in cel mai de succes artist solo dintre toti idolii din kpop.  In articol se vorbeste si despre cum mii de fani umplu salile lui de concerte, pana la refuz, deoarece fanilor le-a fost atat de dor sa-l vada pe acest barbat chipes  cantand pe scena, cu vocea lui atat de pretioasa. De asemenea, este amintit faptul ca desi Jaejoong nu a putut sustine activitati in Japonia, datorita problemelor legate de agentia de management, el este in continuare foarte iubit si fanii japonezi ii duc dorul, cu mult drag.

A existat si un articol secundar in care s-a vorbit despre idoli care au plecat de la fostele lor companii, urmandu-si propriul drum. Numele aduse in discutie au fost Jay Park, Hangeng si JYJ. Despre Hangeng, articolul relateaza : citez ” Unul din artistii de la SM Entertainment, Hangeng, a decis sa plece deoarece a simtit ca a fost nedreptatit de catre SM Entertainment. De la o distribuire inechitabila a profiturilor la perioada contractuala care este inumana si ajungand pana la programul extrem de incarcat care l-a facut pe Hangeng sa sufere de afectiuni la rinichi si afectiuni digestive. Datorita acestor probleme, Hangeng a decis sa renunte. Acum este foarte ocupat din punct de vedere al carierei, in China, unde activeaza ca si actor, model si cantaret si a fost distins cu numeroase premii” inchei citatul.

Articolul continua sa prezinte problemele dintre JYJ si SM si despre dificultatile trupei de a desfasura activitati in Coreea si Japonia.

In cele din urma, articolul se incheie cu concluzia ca acele nume care au succes dupa ce au plecat de la fostele companii, cu siguranta au abilitati speciale din punct de vedere muzical. Acest lucru este dovedit de carierele lor pline de succes pe care le au dupa plecarea de la fostele agentii.  Jay Park, Hangeng si JYJ continua sa straluceasca chiar daca s-au separat de celebrele trupe din care au facut parte, initial.  Referitor la acest fenomen,  articolul prezinta ingrijorarea ca alti artisti vor urma aceste exemple si, in cele din urma, vor parasi grupurile din care fac parte. ” Sa speram ca nu va fi cazul”, este afirmatia finala.

Photo & Summary Credit: Rindu
Ro Trans: Ella of JYJ Romania
Shared by: JYJ3 (eng) + JYJ Romania

Take out with full credit. Daca preluati aceasta postare, va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s