[RO TRANS/COMPILATIE] 20.08.13 Cuvintele rostite din inima de catre Park Yuchun, inclusiv dragostea pentru fanii sai si sentimentele lui fata de visele sale /Park Yuchun’s heartfelt words: including his love towards his fans and his sentiments towards his dreams

chunnie a spus

Park Yuchun a spus acele cuvinte care au ajuns la inima tuturor, inclusiv despre dragostea lui fata de fani si sentimentele lui fata de visele sale. El este dragul nostru scump, care merita protectia noastra.

Park Yuchun a spus inainte:

Ca un ahjusshi dormind la marginea drumului…  Ca banca lunga din parc, am impresia ca eu insumi stau tacut pastrand aceeasi pozitie..

Fara sa-mi dau seama, cred ca mii si milioane de persoane imi acorda atentie..

Mi-am amintit de nenumarate zambete si lacrimi pe care le-am trait candva si care au ramas intiparite adanc in unele unghere ale creierului  meu… Imi curg prin gand in fiecare minut, cu fiecare secunda. „Iar”, acest cuvant include atat de multe intelesuri pozitive… Dar am inclus cuvantul  „regrete” in aceste intelesuri, in tot acest timp care se scurge incet, meditez asupra propriei persoane iar, si iar…   

Park Yuchun a spus inainte:

Daca apa este combinatia dintre hidrogen si oxigen, Iubirea este forma vie a intelegerii si iertarii.

Park Yuchun a spus inainte:

Infatisarea mea de ieri este infatisarea mea de azi.

Am acceptat realitatea si mi-am intiparit-o in inima, doar datorita faptului ca a existat un eu ieri, exista un eu azi. 

Am de gand sa infrunt toate dificultatile orice ar fi si sa merg mai departe cu curaj, sa nu ma dau batut usor.

Vreau sa tin cont de faptul ca acele mici lucruri care se intampla in fiecare secunda reprezinta o cale  pentru auto-imbunatatire, si un avertisment catre mine insumi de a ma stradui tare sa supravietuiesc in continuare.

Park Yuchun a spus inainte:

Cred ca inlaturarea obstacolelor si depasirea greutatilor de unul singur sunt foarte importante. Este foarte important modul in care te  lupti cu tine insuti, precum si modul in care te autodepasesti.

 Cum sa iti dai si un moment de ragaz este de asemenea foarte important.

Park Yuchun a spus inainte:

Cand am intrat in ultimul an de liceu m-am angajat in diverse locuri de munca unde erau posturi cu  norma incompleta. Deoarece in acea perioada, casa noastra cu siguranta nu era una a unei familii favorizate de soarta.

Mai mult, sper ca fratele meu sa nu fie nevoit sa treaca prin ce am trecut eu, asa ca in limitele posibilitatilor mele, am folosit banii pe care i-am castigat la locurile respective  de munca. Am pregatit orice isi dorea fratele meu si de asemenea il aduceam mereu acasa de la scoala.

De fapt, poti spune ca faptele dedicate fratelui meu mai mic, erau acele fapte pe care speram  sa le faca parintii mei pentru mine.     

Park Yuchun a spus inainte:

Am auzit ca experientele cele mai frumoase de pe lume sunt a iubi si a fi iubit… Acum suntem cei mai fericiti, cei mai frumosi oameni, nu-i asa??

Park Yuchun a spus inainte:

Desi am avut parte de o multime de momente binecuvantate, orice fericire din trecut nu  va putea depasi fericirea mea  din prezent. Nu doar pentru ca am putut deveni un cantaret, ceea ce mi-a placut si ceea ce mi-am  dorit mereu, ci din cauza lui Park Yuchun care este atat de comun.. Atat de normal inainte de acest moment, acum avand atat de multa dragoste si grija din partea tuturor si avand posibilitatea de a simti asta tot timpul, sunt foarte binecuvantat. Am aflat  ce este „increderea”..

Inca o data pot sa simt asa numita „prietenie” si pot sa simt „inima care e plina de iubire”.

Desi nu pot cunoaste toate persoanele pe care le iubesc, inainte sa dorm ma voi ruga: „Doamne, sper sincer ca toate persoanele pe care le iubesc sa fie binecuvantate.” In noaptea aceasta este la fel; maine noapte va fi de asemenea la fel.

Va multumesc tuturor celor dintre voi care m-ati iubit si protejat in tot acest timp, va voi iubi la randul meu pentru totdeauna.

Park Yuchun a spus inainte:

Ezitarea dimpotriva,  este oportunitate.

Pentru ca ne gandim sa o luam pe un drum nou din acel moment…

Park Yuchun a spus inainte:

Inainte, eram eu cel care alerga dupa un zambet (fericire), acum zambetul (fericirea) e cel care ma urmareste. 

Nu este fals deloc; o va face cu naturalete daca vrea sa caste. Starnind rasete.

Park Yuchun a spus inainte:

Chiar daca nu pot exprima tot ce am in adancul sufletului,  va rog tineti minte faptul ca exist impreuna cu toata lumea.   

Dupa ce am devenit un cantaret, am invatat ca in momentele triste sau dificile trebuie sa-mi stapanesc lacrimile in loc sa plang. Va iubesc, va iubesc, pentru ca a va iubi prea mult ma face sa imi doresc sa plang, dar mi-e ingaduit doar sa zambesc. Va iubesc pe toti cu sinceritate..

Park Yuchun a spus inainte:

Comparativ cu a face lucrurile cu bunavointa, a face lucrurile cu sarguinta este mai important… Poate ca lumea are nevoie de cei care fac lucrurile cu bunavointa… Dar daca faci compromisuri cu lumea, te rog nu te ingropa in acea lume. 

Park Yuchun a spus inainte:  

Nici voi cu totii, nu e nevoie sa va faceti griji, voi deveni mai puternic…

Park Yuchun a spus inainte:  

Ascult muzica in fiecare zi ca sa nu devin sentimental. Cu adevarat, am ascultat multe feluri de muzica. In Coreea a fost prima data cand am facut cunostinta cu muzica, muzica pe care o ascultam fara sa-i acord mare importanta. S-a dovedit a fi lucrul atat de pretios care mi-a sustinut inima. 

Park Yuchun a spus inainte:  

Cand sunt fericit, sunt mereu inconjurat de muzica. Atunci cand sunt trist, de asemenea, muzica este alaturi de mine.

Datorita existentei muzicii am determinarea de a fi si mai harnic. Toate lucrurile par a fi fara de sfarsit.

Cu cat intelegi muzica mai mult, cu atat ajungi sa descoperi ca farmecul ei nu are limite. Pentru mine muzica este aproape ca un alter ego. Exact asa cum eu mi-am vindecat rana prin muzica, cred ca la randul meu prin muzica, pot ajuta persoanele care sufera sau sunt neajutorate. 

Atunci voi fi cu adevarat binecuvantat.

Park Yuchun a spus inainte:    

Cand eram in State, nu ma recunostea nimeni, uneori simteam ca propria mea existenta va disparea din senin, m-am simtit foarte nesigur. In acele vremuri nu obisnuiam sa ies..

Park Yuchun a spus inainte:      

La ce te gandesti cand spui cuvantul „portretiza”? Cu siguranta la cuvantul „vis”. Cred ca a portretiza un vis, inseamna in primul rand a nu uita care este visul tau. Zi de zi se va aduna intr-un colt.

Park Yuchun a spus inainte:        

La ce te gandesti atunci cand auzi propozitia „tu esti soarele”? Soarele este foarte mare si de asemenea foarte fierbinte, asa ca ma gandesc ca exista un zid de care nu te poti apropia, iti da senzatia ca va fi o distanta intre cele doua parti. De asta ma  gandesc mai degraba  la cuvantul „raceala”.

Park Yuchun a spus inainte:          

Devine trist dintr-o data.  Care este solutia lui Yuchun? Sa savureze momentul. Sa accepte realitatea acelei tristeti, te uiti inapoi la propriile actiuni, si apoi mergi sa rezolvi problema..

Sper sa devin eu insumi capabil sa ma bucur de o astfel de experienta. De asemenea, poate fi spusa ca o dorinta de a ma scoate pe mine insumi din acel tip de situatie.

Picture credit as tagged

Source & Credit to:  missyou朴有天_正能量

English translated by: ParYoochunSGFC

Ro Trans: Lalla_6002 of JYJ Ro Team

Shared by: ParYoochunSGFCJYJ Romania

Take out with full credit. Va rugam sa pastrati toate creditele intacte.

One thought on “[RO TRANS/COMPILATIE] 20.08.13 Cuvintele rostite din inima de catre Park Yuchun, inclusiv dragostea pentru fanii sai si sentimentele lui fata de visele sale /Park Yuchun’s heartfelt words: including his love towards his fans and his sentiments towards his dreams

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s