[STIRE] 07.01.13 Concertul lui Jaejoong (JYJ) vandut in totalitate, stabileste recordul pentru cea mai lunga perioada de nefunctionare a serverului Interpark

http://jyj3.net/2013/01/07/news-120107-jyj-jaejoongs-sold-out-concert-sets-record-for-interparks-longest-server-downtime/

Cele 16.000 de bilete la concertul de 2 zile al lui Kim Jaejoong din JYJ au fost vandute in totalitate, de indata ce au fost puse spre vanzare.
Agentia C-jes a declarat:” Dupa inceperea vanzarii biletelor pentru primul show al lui Kim Jaejoong desfasurat in Coreea ‘Your, My and Mine’ la ora 8 pm KST, biletele au fost vandute in totalitate chiar si dupa ce serverul a fost paralizat si este cea mai lunga perioada de nefunctionare inregistrata in istoria site-ului. Popularitatea exploziva a fost dovedita prin caderea serverului de indata ce biletele au fost puse in vanzare, precum si prin faptul ca a fost numarul 1 la cautare pe diverse site-uri majore si pe site-ul Interpark. »

Kim Jaejoong va sustine un concert (Your, My, and Mine) pe parcursul a doua zile incepand cu 26 Ianuarie, la Kintex Ilsan.
Agentia lui a declarat:”Aceasta va fi primul concert solo al lui Kim Jaejoong , desfasurat in Coreea, ceea ce a atras foarte multa atentie. Acesta il va prezenta pe Kim Jaejoong ca un entertainer multivalent , aflat in varful jocului sau de la cantaret la actor si la regizor. Evenimentul este compus din 3 programe ca fanmeeting, discutii despre istoricul lui si un mini-concert. »
Acest concert, care a devenit un subiect fierbinte atat pe plan intern cat si international, este cu scopul de a comemora atat lansarea mini-albumului sau cat si pentru a celebra ziua lui de nastere. Oficialii au adaugat : « De indata ce site-ul a fost deschis pentru vanzare, pagina a afisat o eroare care spunea ca serverul a cazut. Pare ca intreaga lume e concentrata pe vanzarea biletelor din moment ce Kim Jaejoong are un fanbase imens in Europa, America de Nord si Sud si Asia, in special in Japonia si China. Interpark a inregistrat cel mai mare numar de fani activi cu adrese de IP din strainatate. »

ONE KISS, un cantec de pe mini-albumul sau solo, va fi lansat digital pe 8 Ianuarie la amiaza, pe diverse site-uri online cum ar fi Melon, Bugs, Mnet, Olleh, and Soribada.
66420_433621953377352_1841554502_n
Source: SSTV Hankyung via JYJ3
Translated by: Ruby of JYJ3
Ro Trans: Ella (JYJ Romania)
Shared by: Jyj Romania

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s