JYJ Romania

Acest blog este dedicat tuturor fanilor JYJ din Romania

[STIRE] 07.01.13 Concertul lui Jaejoong (JYJ) vandut in totalitate, stabileste recordul pentru cea mai lunga perioada de nefunctionare a serverului Interpark

http://jyj3.net/2013/01/07/news-120107-jyj-jaejoongs-sold-out-concert-sets-record-for-interparks-longest-server-downtime/

Cele 16.000 de bilete la concertul de 2 zile al lui Kim Jaejoong din JYJ au fost vandute in totalitate, de indata ce au fost puse spre vanzare.
Agentia C-jes a declarat:” Dupa inceperea vanzarii biletelor pentru primul show al lui Kim Jaejoong desfasurat in Coreea ‘Your, My and Mine’ la ora 8 pm KST, biletele au fost vandute in totalitate chiar si dupa ce serverul a fost paralizat si este cea mai lunga perioada de nefunctionare inregistrata in istoria site-ului. Popularitatea exploziva a fost dovedita prin caderea serverului de indata ce biletele au fost puse in vanzare, precum si prin faptul ca a fost numarul 1 la cautare pe diverse site-uri majore si pe site-ul Interpark. »

Kim Jaejoong va sustine un concert (Your, My, and Mine) pe parcursul a doua zile incepand cu 26 Ianuarie, la Kintex Ilsan.
Agentia lui a declarat:”Aceasta va fi primul concert solo al lui Kim Jaejoong , desfasurat in Coreea, ceea ce a atras foarte multa atentie. Acesta il va prezenta pe Kim Jaejoong ca un entertainer multivalent , aflat in varful jocului sau de la cantaret la actor si la regizor. Evenimentul este compus din 3 programe ca fanmeeting, discutii despre istoricul lui si un mini-concert. »
Acest concert, care a devenit un subiect fierbinte atat pe plan intern cat si international, este cu scopul de a comemora atat lansarea mini-albumului sau cat si pentru a celebra ziua lui de nastere. Oficialii au adaugat : « De indata ce site-ul a fost deschis pentru vanzare, pagina a afisat o eroare care spunea ca serverul a cazut. Pare ca intreaga lume e concentrata pe vanzarea biletelor din moment ce Kim Jaejoong are un fanbase imens in Europa, America de Nord si Sud si Asia, in special in Japonia si China. Interpark a inregistrat cel mai mare numar de fani activi cu adrese de IP din strainatate. »

ONE KISS, un cantec de pe mini-albumul sau solo, va fi lansat digital pe 8 Ianuarie la amiaza, pe diverse site-uri online cum ar fi Melon, Bugs, Mnet, Olleh, and Soribada.
66420_433621953377352_1841554502_n
Source: SSTV Hankyung via JYJ3
Translated by: Ruby of JYJ3
Ro Trans: Ella (JYJ Romania)
Shared by: Jyj Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 10, 2013 by in news and tagged , , , .
Follow JYJ Romania on WordPress.com

Follow me on Twitter

-Immortal Empire-

Fansite français du groupe M.Pire

Ella JYJ

This WordPress.com site is the cat’s pajamas

Dedication

This blog is dedicated to JYJ

JYJ Francophone

Pour les fans francophones de JYJ

jyjtres

Bienvenido a “La República de JYJ”

jaetaku

Self-declared Jaejoong Otaku!?

Rants and Raves

fandom and personal musings

6002SKY

~With Chunsas. Share love. Create memories~

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,517 other followers

%d bloggers like this: